Ελλάδα

“Έσπασε” ο αστυνομικός για το έγκλημα της Καστοριάς!

“Έσπασε” ο αστυνομικός για το έγκλημα  της Καστοριάς!
Τη «ληστεία» φέρεται να παρουσίασε σαν αρχικό κίνητρο της εν ψυχρώ δολοφονίας του 52χρονου οδηγού ταξί στην Καστοριά.

Λύγισε, τελικά, κατω από την πίεση της ολονύχτιας πίεσης από την ανάκριση, ο 30χρονος αστυνομικός, και ομολόγησε ότι σκότωσε τον 52χρονο ταξιτζή, με τον οποίο είχε προσωπικές διαφορές.

Τη «ληστεία» φέρεται να παρουσίασε σαν αρχικό κίνητρο της εν ψυχρώ δολοφονίας του 52χρονου οδηγού ταξί στην Καστοριά ο 30χρονος ειδικός φρουρός που υπηρετεί στην Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ).

Ο 52χρονος εντοπίστηκε από  σε ερημική τοποθεσία εκτός πορείας του επαρχιακού δρόμου Λεύκης – Κορομηλιάς δίπλα στο ποτάμι σε απόσταση 50 μέτρων από το αυτοκίνητο του.

Ο αστυνομικός υπηρετούσε στην Αθήνα και πήγε με μετάθεση στην Καστοριά, όπου εντάχθηκε στο αστυνομικό τμήμα της πόλης και στην Ομάδα Πρόληψης και καταστολής Εγκληματικότητας.

Ο συλληφθείς αρχικά συμμετείχε στις ομάδες έρευνες για την διαλεύκανση της υπόθεσης , όμως στην συνέχεια ανέκυψαν στοιχεία σε βάρος του από μαρτυρίες.

Η κάμερα τον πρόδωσε

Μια κάμερα που βρισκόταν κοντά στον δρόμο από τον οποίο επιβιβάστηκε ο αστυνομικός στο ταξί του άτυχου οδηγού ταξί πρόδωσε τον δολοφόνο. Σε μια κάμερα, όπου υπάρχει στην πιάτσα των ταξί που ήταν σταθμευμένο το όχημα αποτυπώνεται ένας άνδρας να μπαίνει στο ταξί.

Έπειτα από ανάλυση των ανδρών της αστυνομίας, που εμφάνιζαν το πρόσωπό του, κατέληξαν στον 30χρονο ειδικό φρουρό και προχώρησαν στη σύλληψή του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments