Αθλητισμός
pagenews.gr / Αθλητισμός / «Ατυχίες και εξωγενείς παράγοντες»
«Ατυχίες και εξωγενείς παράγοντες» | Pagenews.gr
Pagenews Team 12 Μαρτίου 2017, 14:06 12 Μαρτίου 2017, 14:06

​Μία ημέρα μετά την επιστροφή του ΠΑΟΚ από την Κρήτη και την ολοκλήρωση ενός δύσκολου ταξιδιού σε Ισπανία και Ρέθυμνο, η ασπρόμαυρη ΚΑΕ ενημέρωσε για την κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι Κιθ Κλάντον και Τζόρνταν Σάιμπερτ. Παράλληλα «καυτηρίασε» και τον τρόπο με τον οποίο ηττήθηκε ο Δικέφαλος στις δύο κρίσιμες αναμετρήσεις, μετά από από τις … εξοργιστικές διαιτητικές αποφάσεις.

Αναλυτικά η ανάρτηση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ στο Facebook:

«Μετά από μία ατελείωτη εβδομάδα, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στη βάση της, δυστυχώς χωρίς τα επιθυμητά αποτελέσματα. Ατυχίες και εξωγενείς παράγοντες έπαιξαν σημαντικό ρόλο, αλλά συνεχίζουμε, αφοσιωμένοι πλέον στο πρωτάθλημα και με τρομερή θέληση για αυτό που κάνουμε.

Η περίπτωση του Keith Clanton είναι ενδεικτική της θέλησης που υπάρχει στην ομάδα. Αποχώρησε με ένα πολύ δύσκολο τραυματισμό στο ματς της περασμένης Τετάρτης στην Τενερίφη και επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη. Η δική του θέληση και η αυταπάρνηση που έδειξε, σε συνδυασμό με την μεγάλη προσπάθεια όλων των μελών του ιατρικού επιτελείου (γιατρών και φυσιοθεραπευτών) και την συμβολή του ειδικού μηχανήματος Human Tecar που προστέθηκε στον εξοπλισμό μας για περιπτώσεις σαν αυτήν, έκαναν θαύματα.

Ο Keith χρειάστηκε να κάνει και δύο ενέσεις για να μπει και να παίξει στο Ρέθυμνο και του αξίζουν συγχαρητήρια, γιατί έβαλε την ομάδα πολύ πιο πάνω από οτιδήποτε άλλο.

Και σήμερα το πρωί, ημέρα ξεκούρασης για όλους, βρέθηκε στο γήπεδο για να συνεχίσει το πρόγραμμα θεραπείας που πρέπει να ακολουθήσει ώστε να είναι έτοιμος για το επόμενο παιχνίδι. Μαζί του στο γήπεδο για θεραπεία και ο Jordan Sibert που ακολουθεί έναν δύσκολο και επίπονο δρόμο για να ξεπεράσει τον τραυματισμό του στον ώμο».

Πηγή: inpaok.com

Ετικέτες: 


2017