Αθλητισμός

Σκάει τρελή «μεταγραφή» Βιγιαφάνιες – Ψημένος ο Αργεντινός για το «μπαμ» στην καριέρα του

Σκάει τρελή «μεταγραφή» Βιγιαφάνιες – Ψημένος ο Αργεντινός για το «μπαμ» στην καριέρα του
Σκάει τρελή «μεταγραφή» Βιγιαφάνιες - Ψημένος ο Αργεντινός για το «μπαμ» στην καριέρα του

Το όνειρο του Κάρλος Ζέκα πήρε σάρκα και οστά, μιας και ο παίκτης κατάφερε να πάρει την ελληνική υπηκοότητα, την οποία είχε εκφράσει επανειλημμένως ότι επιθυμούσε σφόδρα.

Υπάρχει, όμως, κάποιος που «καιγόταν» για την ελληνοποίηση του Ζέκα… πιο πολύ κι από τον ίδιο τον παίκτη και για αυτό τον λόγο έκανε ό, τι περνούσε από το χέρι του για να την πετύχει!

Ο λόγος για τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Μίκαελ Σκίμπε, ο οποίος πίεσε ασφυκτικά την ομοσπονδία προκειμένου να τρέξουν οι διαδικασίες για τον παίκτη του Παναθηναϊκού όσο πιο σύντομα γίνεται.

Ο Γερμανός τεχνικός ήθελε πάρα πολύ μια ακόμα λύση στη μεσαία γραμμή, έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον μέσο του Παναθηναϊκού και δεν αποκλείεται να τον καλέσει άμεσα, ίσως ακόμα και στο παιχνίδι με το Βέλγιο στις 25 Μαρτίου!

Παράλληλα, ο Σκίμπε βλέπει ακόμα μια «μεταγραφή» για την εθνική ομάδα στο πρόσωπο του Λούκας Βιγιαφάνιες.

Μπορεί το θέμα της ελληνοποίησης του Αργεντινού να μην έχει τεθεί ακόμα επίσημα, αλλά ο ομοσπονδιακός τεχνικός έχει δηλώσει και στο παρελθόν ότι δεν θα είχε πρόβλημα να τον έχει στην Εθνική. Άλλωστε, εκτιμά τις δυνατότητές του, ενώ θεωρεί ότι μπορεί να του προσφέρει πολλές λύσεις στον τομέα της δημιουργίας, στον οποίο η εθνική ομάδα παραδοσιακά χωλαίνει.

Θυμίζουμε ότι και ο ίδιος ο «Βίγια» είχε εκφράσει ανοιχτά την επιθυμία του να αγωνιστεί με τη φανέλα του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος.

πηγή:  sportdog.gr 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments