Αθλητισμός

Κύριε Γιώργο, αλήθεια αυτό φταίει που έχασες; Η δήλωση Μπαρτζώκα για την ήττα από Ρεάλ!

Κύριε Γιώργο, αλήθεια αυτό φταίει που έχασες; Η δήλωση Μπαρτζώκα για την ήττα από Ρεάλ!
Τι είπε ο Έλληνας τεχνικός για την ήττα της Μπαρτσελόνα από τη Ρεάλ Μαδρίτης!

«Ήμασταν δύο φορές μπροστά στο σκορ στα τελευταία δευτερόλεπτα και αρκούσαν μια-δυο καλές άμυνες για να πάρουμε τη νίκη, αλλά δεν το κάναμε. Είμαστε στενοχωρημένοι. Είναι μια δύσκολη σεζόν για μας, αλλά μας λείπει και η τύχη. Ο Γιουλ έβαλε ένα μεγάλο σουτ και πρέπει να συγχαρούμε τη Ρεάλ για τη νίκη», τόνισε ο Έλληνας τεχνικός και συμπλήρωσε:

«Πιστεύω πως ήμασταν καλοί για 40 λεπτά. Προσπαθήσαμε να ελέγξουμε το ρυθμό και να περιορίσουμε τα λάθη μας, γιατί όταν επιτρέπεις στη Ρεάλ να τρέξει είναι πολύ καλή. Θα πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά για να γίνουμε καλύτεροι. Όλα είναι εναντίον μας από την αρχή της χρονιάς, αλλά δεν πρέπει να καταθέσουμε τα όπλα και πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Πιστεύω πως γινόμαστε όλο και καλύτεροι και περιμένουμε την επιστροφή των Ναβάρο και Ντόελμαν. Θεωρώ πως μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί απέναντι σε οποιονδήποτε αν είμαστε υγιείς».

πηγή:  sportdog.gr http://www.sportdog.gr/sports/mpasket/article/385191/kyrie-giorgo-alitheia-ayto-ftaiei-poy-exases-i-dilosi-mpartzoka-gia-tin-itta-apo-real

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments