Αθλητισμός

“Δίνουμε δανεικό τον Εμποκού και του χρόνου στον Παναθηναϊκό”

“Δίνουμε δανεικό τον Εμποκού και του χρόνου στον Παναθηναϊκό”
Ο τεχνικός σύμβουλος της Κιέβο, Άντιμο Γκρίλο αποκαλύπτει την πρόθεση του ιταλικού συλλόγου να απαντήσει θετικά σε έναν νέο δανεισμό του Πολ-Ζοσέ Εμποκού στον Παναθηναϊκό και την επόμενη σεζόν.

​Ο δανεισμός του Κονγκολέζου μεσοεπιθετικού στον Παναθηναϊκό λήγει στο τέλος της φετινής σεζόν και ήδη έχει ξεκινήσει να γίνεται λόγος σχετικά με το μέλλον του στο «τριφύλλι». Οι «πράσινοι» άλλωστε επιθυμούν την παραμονή του παίκτη στο ρόστερ, αλλά πάνω σε αυτό θα πρέπει να συμφωνήσει και η Κιέβο, στην οποία ανήκει.

Πριν από μερικές μέρες ιταλικό δημοσίευμα υποστήριξε πως ο Εμποκού δύσκολα θα συνεχίσει στον Παναθηναϊκό και την επόμενη σεζόν καθώς η ιταλική ομάδα φαινόταν πως δεν έχει σκοπό να ρίξει τις απαιτήσεις της κάτω από τη ρήτρα των 4 εκατομμυρίων ευρώ που υπάρχει.

Ωστόσο, ο τεχνικός σύμβουλος της Κιέβο, Άντιμο Γκρίλο τόνισε πως από την πλευρά του ο ιταλικός σύλλογος είναι ανοικτός ακόμα και στο ενδεχόμενο να δανείσει τον Εμποκού στον Παναθηναϊκό και την επόμενη σεζόν, αν δεν είναι εφικτή μια συμφωνία για κανονική μεταγραφή του παίκτη.

Μάλιστα, όπως πρόσθεσε ο Γκρίλο, η Κιέβο θα επιθυμούσε η υπόθεση του Εμποκού να έχει ξεκαθαρίσει το πολύ μέχρι τον Ιούνιο καθώς δεν θέλουν το θέμα να τραβήξει ως τα τέλη του καλοκαιριού.

«Από την πλευρά μας θα θέλαμε το μέλλον του Εμποκού να έχει ξεκαθαρίσει μέχρι τον Μάιο ή τον Ιούνιο γιατί ως τέλη Αυγούστου θα πάει πολύ μακριά και είναι κάτι που δεν το επιθυμούμε. Εμείς είμαστε θετικοί να συμφωνήσουμε σε έναν νέο δανεισμό του παίκτη και την επόμενη σεζόν στον Παναθηναϊκό αν δεν μπορέσει να βρεθεί λύση για αγορά του ποδοσφαιριστή», σχολίασε αρχικά ο Γκρίλο.

Παράλληλα ο Ιταλός παράγοντας της Κιέβο υποστήριξε ότι ο ιταλικός σύλλογος είναι διατεθειμένος να χαμηλώσει ακόμα και τη ρήτρα των 4 εκατομμυρίων ευρώ που υπάρχει για να διευκολύνει τον Παναθηναϊκό πάνω στην κανονική μεταγραφή του Κονγκολέζου εξτρέμ.

«Η ρήτρα παραχώρησης του παίκτη στον Παναθηναϊκό με κανονική μεταγραφή είναι στα 4 εκατομμύρια ευρώ. Όμως, είμαστε ανοικτοί να ρίξουμε αυτή την τιμή και να συζητήσουμε για ένα μικρότερο ποσό, περίπου στα 3 εκατομμύρια ευρώ συν κάποια μπόνους», επισήμανε ο Γκρίλο.

Όσον αφορά το αν έχουν υπάρξει επαφές μεταξύ της Κιέβο και του Παναθηναϊκού, ο Γκρίλο υπογράμμισε πως η ιταλική ομάδα δεν έχει δεχθεί κάποια κρούση μέχρι στιγμής, προσθέτοντας πως τη δεδομένη στιγμή ο Παναθηναϊκός «παίζει» μόνος του για τον Εμποκού.

«Όχι, μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια επαφή με την πλευρά του Παναθηναϊκού. Δεν μας έχουν καλέσει να συζητήσουμε. Αλλά, όπως είπα, ελπίζουμε να υπάρξει εξέλιξη σχετικά νωρίς. Ως τώρα δεν έχει εκφράσει ενδιαφέρον για τον Εμποκού κάποιος άλλος σύλλογος, συνεπώς για την ώρα υπάρχει μόνο ο Παναθηναϊκός».

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments