Αθλητισμός

Με… δεύτερη 11άδα ο Παναθηναϊκός στην Τούμπα!

Με… δεύτερη 11άδα ο Παναθηναϊκός στην Τούμπα!
Με πολλές αλλαγές θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ΠΑΟΚ την Κυριακή, καθώς τρεις παίκτες είναι τιμωρημένοι, ενώ ο Μαρίνος Ουζουνίδης θέλει να δώσει ανάσες ενόψει του ημιτελικού του Κυπέλλου.

​Oι πράσινοι θα αναμετρηθούν με τον ΠΑΟΚ το απόγευμα της Κυριακής στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ. Στο συγκεκριμένο ματς ο Παναθηναϊκός αναμένεται να παραταχθεί με πολλές αλλαγές.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Μάρκους Μπεργκ, Δημήτρη Κουρμπέλη και Λούκας Βιγιαφάνιες, ενώ μοιάζει απίθανο να προλάβει ο Ρόμπιν Λουντ που υπέστη διάστρεμμα στο παιχνίδι της Πέμπτης με αντίπαλο την ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Παράλληλα, ο Εβρίτης τεχνικός θέλει να δώσει ανάσες σε ορισμένους ποδοσφαιριστές του καθώς ακολουθεί το κρίσιμο ματς με την ομάδα της Θεσσαλονίκης για τα ημιτελικά του Κυπέλλου την προσεχή Τετάρτη στη Λεωφόρο. Άλλωστε, να υπενθυμίσουμε ότι και πριν το ματς με τον Πανιώνιο ήταν αμφίβολο αν θα αγωνιστούν οι Λέτο και Εμποκού.

Έτσι, πρέπει να θεωρείται βέβαιο πως στη βασική ενδεκάδα του ντέρμπι της Κυριακής θα βρεθούν οι Τελάντερ, Ευαγγέλου, Χουχούμης και Μέστο στην άμυνα, ενώ είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει και ο Γκιγέρμο Μολίνς στην επίθεση. Σε σχέση με την ενδεκάδα της αναμέτρησης με τον Πανιώνιο θα υπάρχουν το πολύ δύο με τρία ίδια πρόσωπα.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments