Αθλητισμός

“Πονοκέφαλος” για Ουζουνίδη εν όψει Τούμπας

“Πονοκέφαλος” για Ουζουνίδη εν όψει Τούμπας
Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός κόντρα στον ΠΑΟΚ, καθώς εκτός από τους Μπεργκ, Βιγιαφάνιες και Κουρμπέλη, δεν θα αγωνιστεί –όπως όλα δείχνουν- και ο Λουντ. Αμφίβολος και ο Εμποκού.

​Τέσσερα από τα βασικά του εργαλεία είναι πολύ πιθανό να στερηθεί ο Μαρίνος Ουζουνίδης στο ντέρμπι της Κυριακής (09/04, 19:00) ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για την 28η αγωνιστική της Super League και οι επιλογές του για τα χαφ θα είναι λιγοστές όπως φαίνεται. 

Ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει –ως γνωστόν- τους τιμωρημένους Μάρκους Μπεργκ, Λούκας Βιγιαφάνιες και Δημήτρη Κουρμπέλη και είναι πιθανόν να μείνει εκτός ο Ρόμπιν Λουντ. Ο Φινλανδός μέσος ταλαιπωρείται από διάστρεμμα (έγινε αλλαγή στο 46’ κόντρα στον Πανιώνιο και τη θέση του πήρε ο Ρέις) και είναι εξαιρετικά αμφίβολος για την αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη. 

Αν τελικά βγει off στη θέση του θα χρησιμοποιηθεί ο Νούνο Ρέις ως παρτενέρ του Ζέκα στον άξονα. Ο πρώτος έφθασε τις τέσσερις κίτρινες κάρτες και αναμένεται να εκτίσει είτε κόντρα στον Ατρόμητο ή με την ΑΕΛ.

Ενοχλήσεις έχει και ο Εμποκού, στο σημείο που τον ταλαιπώρησε μετά το ματς με τον Ολυμπιακό και είναι αμφίβολος για το ματς με τον ΠΑΟΚ. Το πιο πιθανό σενάριο είναι, πάντως, να αγωνιστεί.

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments