Η lineswoman που όλοι θέλουμε να βλέπουμε στα γήπεδα (pics)
Απολαύστε τη Βραζιλιάνα Denise Bueno σε ρόλο βοηθού διαιτητή…
Απολαύστε τη Βραζιλιάνα Denise Bueno σε ρόλο βοηθού διαιτητή…
26.09.2026 | 00:52
Gerapetritis at the UN: Greece Puts Maritime Security on the Front Line — Red Sea, Hormuz and Global Shipping
26.09.2026 | 00:30
Χούθι - «Δεν θα χτυπάμε ευρωπαϊκά πλοία» - Η επιστολή-έκπληξη στην ΕΕ
26.09.2026 | 00:17
EuroLeague: Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός στην κορυφή μετά την πρεμιέρα
26.09.2026 | 00:15
Ισραήλ–Τουρκία: Η σύγκρουση συμφερόντων περνά στο πεδίο – Τι αλλάζει για Ελλάδα και Κύπρο
25.09.2026 | 23:30
Θάνατος Μαζωνάκη: Μαρτυρία-«κλειδί»- "Ημουν ασθενής τους στο Κολωνάκι, έχω κάνει Inuspheresis"
25.09.2026 | 23:20
Παρατείνονται οι αιτήσεις για αμειβόμενη μαθητεία στις επτά ΠΕΠΑΣ της ΔΥΠΑ στον Τουρισμό και τη Φιλοξενία
25.09.2026 | 23:00
Συνάντηση Μητσοτάκη - Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη με επίκεντρο Κυπριακό, Ουκρανία και Μέση Ανατολή
25.09.2026 | 22:44
Τασούλας για Γλυπτά του Παρθενώνα: "Η επανένωση θα είναι μια χειρονομία με πολύ μεγάλη σημασία"
25.09.2026 | 20:58
Ελένη Πετρουλάκη: «Είμαι 55 και δεν χρωστάω σε κανέναν να μοιάζω όπως όταν ήμουν μικρή»
25.09.2026 | 19:43
Μάρω Λύτρα: «Δεν με αξίωσε ο Θεός να κάνω παιδιά»–Συγκλονίζει: «Θα είναι πληγή μέχρι το τέλος»
25.09.2026 | 19:07
Τζένη Θεωνά: «Τον βαφτίσαμε 7 ετών» – Η αποκάλυψη που ξάφνιασε και η συνειδητή επιλογή για τον γιο της
25.09.2026 | 17:57
Κατερίνα Καινούργιου: «Είχα αγοράσει τα φάρμακα της εξωσωματικής» – Η μεγάλη αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της
25.09.2026 | 17:40
Ο Γιώργος Λιβάνης ξεκαθάρισε τη θέση του για την Ανδρομάχη – Τι απάντησε για τις φήμες χωρισμού
25.09.2026 | 17:11
ΣΟΚ με τα νέα μηνύματα: "Αγαπητή, δεν είμαι για να δίνω τέτοια ποσά": Τι έγραψε ο Μαζωνάκης στη Γάκα
25.09.2026 | 14:10
Νέα πυρά από τον δικηγόρο της οικογένειας Μαζωνάκη: "Όποιος δεν πει την αλήθεια θα καθίσει στο σκαμνί"
25.09.2026 | 13:51
Νότης Σφακιανάκης: Τι απαντά η κόρη του για τη βίλα στη Βάρκιζα και την οικονομική τους κατάσταση!
26.09.2026 | 00:30
Χούθι - «Δεν θα χτυπάμε ευρωπαϊκά πλοία» - Η επιστολή-έκπληξη στην ΕΕ
25.09.2026 | 22:00
Τραμπ παίζει σε δύο ταμπλό: Patriot στον Ζελένσκι – Τριμερής με Πούτιν στα Εμιράτα
25.09.2026 | 15:10
ΗΠΑ–Ρωσία–Ουκρανία στο ίδιο τραπέζι; Το Άμπου Ντάμπι μπαίνει στο παιχνίδι του Τραμπ
25.09.2026 | 11:20
NATO σε αυξημένη επιφυλακή: Η Δανία βλέπει «χαμηλό αλλά αυξανόμενο» κίνδυνο ρωσικής επίθεσης
25.09.2026 | 09:11
Νετανιάχου–Ερντογάν: Η σύγκρουση βγαίνει από τη Γάζα – Συρία, Γκολάν, Ελλάδα και Κύπρος στη νέα εξίσωση
25.09.2026 | 09:06
Νετανιάχου από ΟΗΕ: «Τα Υψίπεδα του Γκολάν θα μείνουν στο Ισραήλ» – Επίθεση σε Τουρκία και Κατάρ
24.09.2026 | 23:58
Η Άγκυρα ζητά «άδεια» για το καλώδιο Ελλάδας–Κύπρου–Ισραήλ: Νέα πίεση στον χάρτη της Μεσογείου
24.09.2026 | 12:15
ΗΠΑ–Κίνα: Ρήγμα στον ΟΗΕ για την AI – Η Ουάσιγκτον απορρίπτει παγκόσμιο έλεγχο, το Πεκίνο ζητά κανόνες
Ο Ολυμπιακός μπήκε στη νέα EuroLeague με 106 πόντους και μία επιβλητική εκτός έδρας νίκη επί της Μπασκόνια, επιβεβαιώνοντας από την πρώτη αγωνιστική ότι διαθέτει τεράστιο επιθετικό βάθος. Το μεγάλο στοίχημα, όμως, για τον Γιώργο Μπαρτζώκα βρίσκεται στην άλλη πλευρά του παρκέ: περισσότερη διάρκεια, μεγαλύτερη σκληράδα και μία άμυνα που θα αποτελέσει ξανά το βασικό σημείο αναφοράς των «ερυθρόλευκων».
Κοινό μέτωπο απέναντι στη FIFA σχημάτισαν τέσσερις από τις ισχυρότερες ποδοσφαιρικές λίγκες της Ευρώπης. Premier League, La Liga, Serie A και Bundesliga ζητούν ουσιαστικές αλλαγές στον τρόπο λήψης αποφάσεων, μεγαλύτερη συμμετοχή των πρωταθλημάτων στη διαμόρφωση του διεθνούς καλενταριού και περισσότερες εγγυήσεις για την προστασία των ποδοσφαιριστών από τη διαρκώς αυξανόμενη αγωνιστική επιβάρυνση.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας καλείται να λύσει από πολύ νωρίς μία δύσκολη αγωνιστική εξίσωση στον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» διαθέτουν εννέα ξένους, όμως στις εγχώριες διοργανώσεις μπορούν να δηλώσουν οκτώ και να χρησιμοποιήσουν έξι σε κάθε παιχνίδι. Η τιμωρία του Ταϊρίκ Τζόουνς περιπλέκει ακόμη περισσότερο τα δεδομένα ενόψει του ημιτελικού του Stoiximan Super Cup απέναντι στην ΑΕΚ.
Μπορεί ο Κέντρικ Ναν να παραμένει εκτός αγωνιστικής δράσης, όμως ο Παναθηναϊκός AKTOR τον συμπεριέλαβε κανονικά στην οκτάδα των ξένων για το Stoiximan Super Cup και την έναρξη της Stoiximan GBL. Η επιλογή δεν σχετίζεται με ενδεχόμενη επιστροφή του στα παρκέ, αλλά με την ποινή δύο αγωνιστικών που πρέπει να εκτίσει από τους περσινούς τελικούς με τον Ολυμπιακό.
Η αντίστροφη μέτρηση για τον πρώτο εγχώριο τίτλο της σεζόν 2026/27 έχει αρχίσει. Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός AKTOR, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ συγκεντρώνονται στο Περιστέρι για το Stoiximan Super Cup, με δύο μεγάλους ημιτελικούς το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου και τον τελικό το βράδυ της Κυριακής. Όλες οι αναμετρήσεις θα μεταδοθούν ζωντανά από τον ΣΚΑΪ.
Βαρύ πένθος για το ελληνικό μπάσκετ, καθώς ο Σούλης Μαρκόπουλος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 77 ετών. Ένας από τους σημαντικότερους και πιο αναγνωρίσιμους Έλληνες προπονητές, με παρουσία δεκαετιών στους πάγκους, 341 νίκες στην πρώτη κατηγορία και κορυφαία στιγμή την κατάκτηση του Κυπέλλου Κόρατς με τον ΠΑΟΚ το 1994, αφήνει πίσω του μία τεράστια παρακαταθήκη.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έβαλε στο τραπέζι τη λέξη «rebuild» για τον πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακό, όχι ως ανάγκη να αλλάξει η αγωνιστική του ταυτότητα, αλλά ως διαδικασία ανανέωσης κινήτρου και δημιουργίας νέων ισορροπιών. Οι σημαντικές προσθήκες, η ποιότητα του ρόστερ και η συνεργασία Βεζένκοβ – Μοντέρο δημιουργούν μεγάλες προσδοκίες, όμως ο Έλληνας τεχνικός επιμένει ότι η χημεία απαιτεί χρόνο.
Ο Έρλινγκ Χάλαντ συνεχίζει να καταρρίπτει ιστορικά ρεκόρ με εντυπωσιακό ρυθμό. Με δύο γκολ στη νίκη της Νορβηγίας με 3-2 απέναντι στη Δανία, ο επιθετικός της Μάντσεστερ Σίτι έφτασε τα 64 τέρματα με το εθνόσημο σε μόλις 56 συμμετοχές και άφησε πίσω του δύο από τους σημαντικότερους σκόρερ των τελευταίων δεκαετιών, τον Ρονάλντο Ναζάριο και τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς.