Αθλητισμός

Νορβηγία: Επίθεση με σπρέι σε βοηθό διαιτητή (vid)

Νορβηγία: Επίθεση με σπρέι σε βοηθό διαιτητή (vid)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Ο οπαδός έκανε... ντου στο γήπεδο και έριξε σπρέι στο βοηθό. Τον συνέλαβαν εκτός γηπέδου λίγη ώρα αργότερα.

Απίστυτο το περιστατικό που συνέβη στην αναμέτρηση της Κόνγκσβινγκερ με τη Ρανχάιμ, για τη δεύτερη κατηγορία του νορβηγικού πρωταθλήματος.

Ένας οπαδός έκανε… ντου στον αγωνιστικό χώρο στο 81ο λεπτό της συνάντησης κι επιτέθηκε στον βοηθό διαιτητή ρίχνοντάς του σπρέι στο πρόσωπο!

Όπως είναι λογικό ο αγώνας διεκόπη προσωρινά, με τον δράστη πάντως να καταφέρνει να φύγει αρχικά ανενόχλητος, βγαίνοντας εκτός γηπέδου, στη συνέχεια όμως συνελήφθη κι οδηγήθηκε στις Αρχές.

Δείτε το βίντεο:

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.