Ελλάδα

2o Athens Bike Weekend – Η πλατεία Συντάγματος γεμίζει ποδήλατα

2o Athens Bike Weekend – Η πλατεία Συντάγματος γεμίζει ποδήλατα
Στις 6 και 7 Μαΐου με έκθεση ποδηλάτων, BMX Show, μαθήματα για παιδιά και πολλά άλλα.

Το 2ο Athens Bike Weekend είναι γεγονός! Δυο μέρες γεμάτες ποδήλατο στο κέντρο της Αθήνας, στην Πλατεία Συντάγματος.

To Αthens Bike Weekend θα υποδέχεται το κοινό 6 και 7 Μαΐου από τις 10:00 ώς τις 18.00 με έκθεση ποδηλάτων και μια σειρά από δράσεις που έχουν ως στόχο να φέρουν το κοινό πιο κοντά στο ποδήλατο ως μέσο άσκησης, μετακίνησης και αναψυχής. 

Παράλληλα, στις 10 το πρωί της Κυριακής θα πραγματοποιηθεί η εκκίνηση του 24ου Ποδηλατικού Γύρου Αθήνας και στις 11:45 η εκκίνηση του πρώτου ποδηλατικού αγώνα ταχύτητας, Athens International Criterium.

Στην πλατεία Συντάγματος θα βρίσκεται και η ομάδα κρουστών Batala Atenas, που θα ξεσηκώσει τους ποδηλάτες με τη δυναμική μουσική της. 

Το Athens Bike Weekend περιλαμβάνει:

Bike Expo

Μια μικρή «έκθεση ποδηλάτων», με μοντέλα από όλα τα είδη των ποδηλάτων για να τα γνωρίσετε καλύτερα και να δείτε τις επιλογές για το επόμενό σας ποδήλατο. 

Μαθήματα για παιδιά

Τα παιδιά έχουν την ευκαιρία να κάνουν ποδήλατο και να ακούσουν συμβουλές από τους ειδικούς για το πώς να κάνουν ποδήλατο με ασφάλεια. Παιδικά ποδηλάτα θα βρίσκονται διαθέσιμα, σε περιφραγμένο χώρο, προκειμένου να εκπαιδευτούν και να παίξουν οι αυριανοί ποδηλάτες.

BMX Show

Το κοινό θα έχει την ευκαιρία να απολαύσει τον Γιώργο Κίκο σε ένα μοναδικό BMX Show επάνω στην πλατεία αψηφώντας τους νόμους της φυσικής.

Παιχνίδι Βραδυπορείας

Πόσο αργός είσαι; Ανακαλύψτε πόσο αργοί είστε το και κερδίστε δώρα κάνοντας όσο το δυνατόν πιο αργό χρόνο.

Δωρεάν Έλεγχος Ποδηλάτων

Εξειδικευμένοι τεχνικοί προσφέρουν δωρεάν τεχνικό έλεγχο και μικρο-ρυθμίσεις (φρένα, ταχύτητες, ελαστικά, θέση οδήγησης) και δίνουν συμβουλές για πιθανές αλλαγές ή βελτιώσεις που πρέπει να γίνουν στο ποδήλατο των επισκεπτών.

Δοκιμές e-bikes

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να ανέβουν σε ένα ηλεκτρικό ποδήλατο και να πάρουν μια γεύση από τα πλεονεκτήματα της ηλεκτροκίνησης.

Δωρεάν πελματογράφημα

Η Βιοϊατρική προσφέρει στους συμμετέχοντες στο Athens Bike Weekend ένα δωρεάν πελματογράφημα, δίνοντας την ευκαιρία να γνωρίσει κάποιος τα πλεονεκτήματα της σημαντικής αυτής εξέτασης.

SPD Πετάλια και Παπούτσια

Στο περίπτερο της Shimano οι επισκέπτες θα ανακαλύψουν πώς είναι να είναι κάνουν ποδήλατο με κουμπωτά πετάλια και πόσο διευκολύνει την ποδηλασία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments