Ελλάδα

Συνελήφθη γιατρός για δολοφονία της ερωμένης του μέσα στο νοσοκομείο

Συνελήφθη γιατρός για δολοφονία της ερωμένης του μέσα στο νοσοκομείο

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Τραγικό τέλος είχε η υπόθεση εξαφάνισης μιας 37χρονης Γεωργιανής που ζούσε στην Αθήνα και η οποία φέρεται να είχε σχέσεις μέσω Facebook με γιατρό από τη Θεσσαλονίκη.

Πληροφορίες του «thestival.gr» αναφέρουν πως η 36χρονη, μητέρα τριών παιδιών, δολοφονήθηκε μέσα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Δράστης φέρεται να είναι ένας 38χρονος αγγειοχειρουργός του Νοσοκομείου, με τον οποίο και διατηρούσε ερωτική σχέση μέσω Facebook.

Ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας είχε δηλώσει την εξαφάνιση της στις 27 Απριλίου, με την αστυνομία να αναζητά τα ίχνη της.

Ο 38χρονος αγγειοχειρουργός συνελήφθη σήμερα στην Αθήνα από αστυνομικούς του Τμήματος Εγκλημάτων κατά της Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. 

Αυτή την ώρα μεταφέρεται στη Θεσσαλονίκη και αύριο πρόκειται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.