Ελλάδα

Τζήμερος: Δεν γρονθοκόπησα κανέναν

Τζήμερος: Δεν γρονθοκόπησα κανέναν
Τη δική του εκδοχή έδωσε ο Θάνος Τζήμερος για το περιστατικό με την Αλεξάνδρα Μπαλού, η οποία τον χαρακτήρισε δειλό που δεν το παραδέχεται.

Για διαστρέβλωση της πραγματικός έκανε λόγο ο Θάνος Τζήμερος σχετικά με τις κατηγορίες πως χαστούκισε την Αλεξάνδρα Μπαλού. «Εγιναν τα ακριβώς αντίθετα να δείτε το βίντεο» υποστήριξε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1.

Αναλυτικά ανέφερε:

«Προσερχόμενος στο περιφερειακό συμβούλιο διαπίστωσα ότι στον προθάλαμο υπήρχαν αφίσες του ΠΑΜΕ. Ο δημόσιος χώρος είναι πεδίο όλων μας και όχι κομματικών, είναι πάγια θέση μου και έκανα αυτό που κάνω πάντα, ξεκόλλησα τις αφίσες, τις πέταξα και κάθισα στη θέση μου. Μετά από ένα 20λεπτο κάποιος τραμπούκος του ΠΑΜΕ διαπίστωσε ότι είχαν βγει οι αφίσες και ήρθε στη θέση μου και άρχισε να με υβρίζει πετώντας μου τις τσαλακωμένες αφίσες.

Τον συγκεκριμένο τον αγνόησα. Σε λίγο ήρθε μια ομάδα στελεχών του ΚΚΕ μεταξύ των οποίων και η Μπαλού. Σηκώθηκα και τους απώθησα.Κανέναν δεν χαστούκισα, κανέναν δεν γρονθοκόπησα. Τον πρώτο που ήρθε και με προπηλάκιζε και με χτυπούσε, τον έσπρωξα πολύ δυνατά, όντως. Τώρα αν ήταν μέσα και η Μπαλού, δεν το ξέρω» είπε ο Θ. Τζήμερος.

Στο δελτίο του ΑΝΤ1 μίλησε και η Αλεξάνδρα Μπαλού που επιμένει στην καταγγελία της. «Ο κ. Τζήμερος είναι ένα υστερικό φασιστοειδές. Εσκισε τις αφίσες, υπερασπιστήκαμε το δικαίωμά μας να κολλάμε τις αφίσες. Εσπρωξε τον συνάδελφο και εμένα με χτύπησε κανονικά δύο φορές. Είναι και δειλία να μην το παραδέχεται» υποστήριξε.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα, το Περιφερειακό Συμβούλιο αποφάσισε την αποβολή του Θάνου Τζήμερου από την συνεδρίαση καθώς γρονθοκόπησε την περιφερειακή σύμβουλο του ΚΚΕ Αλεξάνδρα Μπαλού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments