Μedia

Survivor: Τι τηλεθέαση έκανε με τον Σάκη Ρουβά

Survivor: Τι τηλεθέαση έκανε με τον Σάκη Ρουβά

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Υψηλά νούμερα ξανά για το δημοφιλές reality.

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor οι παίκτες είχαν αγώνα επάθλου, αλλά και μια μεγάλη έκπληξη να τους περιμένει στην παραλία τους.

Όταν τελείωσε το αγώνισμα όλοι οι παίκτες επέστρεψαν στην παραλία τους και βρήκαν τον Σάκη Ρουβά εκεί να …κόβει ξύλα για τη φωτιά!

Ο Σάκης Ρουβάς στο πλαίσιο της συμπλήρωσης 100 ημερών Survivor μαζί με όλους τους παίχτες έγιναν μία ομάδα για να ένα ουσιαστικό μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης. Οι παίκτες μοιράστηκαν το ρύζι τους μαζί του και έστρωσαν να κοιμηθούν κάτω από τα αστέρια.

Το Survivor συγκέντρωσε 48,9% στο γενικό σύνολο και 61% στο δυναμικό κοινό, αγγίζοντας ακόμα και το 75,9% την ώρα που οι παίκτες του περνούσαν όμορφες στιγμές με τον Σάκη Ρουβά.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.