Αθλητισμός

Στην κορυφή της λίστας ο Χάιμε Ρομέρο

Στην κορυφή της λίστας ο Χάιμε Ρομέρο
Μετά την εμπλοκή με τον Ματσίς η ΑΕΚ τις τελευταίες ώρες ασχολείται ζεστά με τον Ισπανό εξτρέμ της Οσασούνα.

​Η ΑΕΚ όπως φαίνεται δεν θα περιμένει για πολύ να ξεκαθαρίσει η περίπτωση με το διαβατήριο του Ματσίς και το αν ο παίκτης θα μπορέσει να παίξει εκτός Ισπανίας την ερχόμενη σεζόν. Ηδη η ΑΕΚ κοιτάει πιο ζεστά τις άλλες περιπτώσεις εξτρέμ που βρίσκονται στη λίστα της αφού θέλει να έχει τελειώσει τουλάχιστον μία μεταγραφή ακραίου επιθετικού μέχρι την πρώτη συγκέντρωση της ομάδας. Οπως είχαμε αναφέρει στη λίστα αυτή είναι και ο 27χρονος Ισπανός Χάιμε Ρομέρο ο οποίος, όπως και ο Ματσίς, έχει την έγκριση του Μανόλο Χιμένεθ που τον γνωρίζει καλά. Τις τελευταίες ώρες λοιπόν φαίνεται πως ο Ρομέρο έχει κερδίσει έδαφος και έχει βρεθεί στην κορυφή της λίστας. Η ΑΕΚ είναι σε συζητήσεις με τον παίκτη που μετά τον υποβιβασμό της Οσασούνα μπορεί να φύγει χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και δεν αποκλείεται να έχουμε, άμεσες, εξελίξεις. Αν ολοκληρωθεί η μεταγραφή ο Ρομέρο θα έρθει στην ΑΕΚ με μεταγραφή και όχι δανεισμό και θα υπογράψει πιθανότατα για 3 χρόνια. 

Ο Χάιμε Ρομέρο αγωνίζεται κυρίως στο δεξί άκρο της επίθεσης αν και αριστεροπόδαρος και έχει γεννηθεί τον Ιούλιο του 1990. Μπορεί βέβαια άνετα να παίξει και αριστερά αλλάκαι πίσω από τον φορ. Ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής της Αλμπαθέτε και το 2008 ανέβηκε στην πρώτη ομάδα. Το 2009 σε ηλικία 19 ετών τον απέκτησε η Ουντίνεζε και στο «Φριούλι» έμεινε για ένα χρόνο έχοντας μάλιστα και 4 συμμετοχές στο Καμπιονάτο. Την επόμενη χρονιά αγωνίστηκε δανεικός στην Μπάρι και το 2011 επέστρεψε στην Ισπανία και την Γρανάδα, όπου έμεινε για δύο χρόνια. Με την ισπανική ομάδα μέτρησε 31 συμμετοχές και ένα γκολ.

Το τελευταίο εξάμηνο του ’13 πήγε στην Τουρκία για λογαριασμό την Ουρτούρσπορ και το καλοκαίρι του ίδιου χρόνου δόθηκε δανεικός στην Ρεάλ Β’ και σε ένα χρόνο αγωνίστηκε σε 32 αγώνες, πετυχαίνοντας 3 γκολ.

Το καλοκαίρι του 2014 μετακόμισε στην Σαραγόσα για δύο σεζόν και μέχρι το 2016 πέτυχε 8 γκολ σε 37 συμμετοχές. Πέρυσι το καλοκαίρι η Οσασούνα τον απέκτησε από την Ουντινέζε και στην Παμπλόνα αγωνίστηκε σε 22 αγώνες και είχε ένα γκολ και 4 ασίστ. Είναι κυρίως δημιουργικός παίκτης και το μεγαλύτερο προσόν του είναι η ντρίμπλα με την οποία μπορεί να αναστατώσει οποιαδήποτε άμυνα.

Πηγή: aek365.com

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments