Αθλητισμός

Μια… ανάσα από την ΑΕΚ ο Ρογκαβόπουλος (vid)

Μια… ανάσα από την ΑΕΚ ο Ρογκαβόπουλος (vid)
Η ΑΕΚ δίνει πολύ μεγάλη έμφαση στο μέλλον της και σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται μια...ανάσα από την απόκτηση του μεγαλύτερου ταλέντου πανευρωπαϊκά στις μικρές ηλικίες, Νίκου Ρογκαβόπουλου!

Από την πρώτη στιγμή της παρουσίας του Μάκη Αγγελόπουλου στα της ΚΑΕ ΑΕΚ η Ένωση έχει κάνει… στροφή προς τις μικρές ηλικίες, έχοντας σαν στόχο να «χτίσει» το μέλλον της με… δικά της παιδιά. Στο πλαίσιο αυτό έγιναν μεγάλες επενδύσεις όπως ο Δημήτρης Μωραϊτης, ο Γιώργος Τσαλμπούρης, ο Έντιν Άτιτς, ο Διονύσης Σκουλίδας και ο Αναστάσης Σπύρογλου, όμως η ΑΕΚ δεν σταματά εδώ. Πρόθεση άλλωστε, του Μάκη Αγγελόπουλου είναι να φτιάξει μια ομάδα με πολύ ισχυρό ελληνικό κορμό που θα έχει «λαμπρό» μέλλον.

Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες του sdna,gr η Ένωση βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Νίκου Ρογκαβόπουλου. Ο 16χρονος άσος, ύψους 2,03μ. είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα της γενιάς του σε όλη την Ευρώπη. Μάλιστα, πολλά «μεγαθήρια» του ευρωπαϊκού μπάσκετ, όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, είχαν στο στόχαστρό τους τον Ρογκαβόπουλο. Παρ’ όλα αυτά, ο νεαρός άσος ετοιμάζεται να φορέσει τα κιτρινόμαυρα και να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τα τμήματα υποδομής της ομάδας.

Επιπλέον, παρά το νεαρό της ηλικίας του ο Ρογκαβόπουλος έχει παραστάσεις υψηλού επιπέδου, έχοντας πάρει μέρος στο Jordan Brand Classic Tournament, όπου και ξεχώρισε για το ταλέντο του, πηγαίνοντας μάλιστα και στην τελική φάση του τουρνουά, η οποία διεξήχθη στο Μπρούκλιν.

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments