Αθλητισμός

Τα πρώτα δείγματα των “νέων” της ΑΕΚ

Τα πρώτα δείγματα των “νέων” της ΑΕΚ
Η πρώτη εικόνα των επτά μεταγραφικών αποκτημάτων της Ένωσης, στο ντεμπούτο τους με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

​O Μανόλο Χιμένεθ χρησιμοποίησε στο αποψινό φιλικό με την Καρπάτι και τους επτά νεοαποκτηθέντες ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ. Ας δούμε αναλυτικά ποια ήταν η πρώτη εικόνα που παρουσίασαν…

Παναγιώτης Τσιντώτας: Αντικατέστησε τον Βασίλη Μπάρκα στο 76′ της αναμέτρησης. Έπαιξε, δηλαδή, σε ένα διάστημα που η Καρπάτι δεν έγινε καθόλου απειλητική και ως εκ τούτου ο ίδιος δεν χρειάστηκε να επέμβει στο ματς.

Ούρος Τσόσιτς: Μπήκε στο παιχνίδι στο 69′ αντικαθιστώντας τον τραυματία Βράνιες. Από τη στιγμή που η ΑΕΚ δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα σε αυτό το διάστημα, περισσότερο φάνηκε η καλή επαφή που έχει με τη μπάλα και η ικανότητά του να ξεκινά το παιχνίδι της ομάδας του από πίσω.

Έλντερ Λόπες: Έδειξε ότι χρειάζεται χρόνο. Υπέπεσε σε δύο λάθη, εκ των οποίων το ένα ήταν αυτό που επέτρεψε στην Καρπάτι να βγει στην αντεπίθεση και να σκοράρει. Είχε ανεβάσματα για να συμμετάσχει επιθετικά στο ματς και μια καλή σέντρα.

Βίκτωρας Κλωναρίδης: Αγωνίστηκε ως δεύτερος επιθετικός και με την ταχύτητά του δημιούργησε μεγάλα προβλήματα στην αντίπαλη άμυνα. Έφτιαξε φάσεις μόνος του, μπήκε σωστά ως κρυφός επιθετικός στην περιοχή και θα μπορούσε να έχει σκοράρει, αν -ειδικά σε τρεις πολύ καλές ευκαιρίες- ήταν πιο αποτελεσματικός στην τελική προσπάθεια.

Άρνορ Τρίστασον: Με το… καλημέρα έδειξε ότι είναι ένας παίκτης με ποιότητα. Φανέρωσε την καλή τεχνική του με δυο τρεις ντρίμπλες, έδειξε την ταχύτητά του, ενώ είχε καθαρή σκέψη με τη μπάλα στα πόδια και καλή συνεργασία με τους συμπαίκτες του. Ήταν πολύ συνεπής και ανασταλτικά.

Γιώργος Γιακουμάκης: Έκανε το ντεμπούτο που θα ήθελε. Έκανε καλό παιχνίδι, έδειξε τα σωματικά του προσόντα, βοήθησε πολύ στο πρέσινγκ, έκανε μια καλή πάσα στον Κλωναρίδη και πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ με κεφαλιά, ανοίγοντας λογαριασμό με το… καλημέρα.

Μάρκο Λιβάγια: Είναι ένας φορ με ποιότητα και εμπειρία. Κάτι που φάνηκε στις κινήσεις του χωρίς τη μπάλα, στην συμμετοχή του στο παιχνίδι της ομάδας (δεν περίμενε να του… έρθουν οι φάσεις), είχε καλή επαφή με τη μπάλα στα πόδια, ενώ θα μπορούσε να έχει σκοράρει σε δύο περιπτώσεις, στο 47′ και το 78′.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments