Ελλάδα

Σφοδρή χιονοθύελλα στον Όλυμπο – Μονοψήφιες οι θερμοκρασίες

Σφοδρή χιονοθύελλα στον Όλυμπο – Μονοψήφιες οι θερμοκρασίες

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Ο καιρός δυσχεραίνει τις προσπάθειες της ΕΜΑΚ για τον απεγκλωβισμό Ρουμάνου ορειβάτη.

Μπορεί το ημερολόγιο να δείχνει 17 Ιουλίου, ωστόσο η κακοκαιρία που πλήττει από το Σάββατο την Ελλάδα έφερε μέχρι και σφοδρή χιονόπτωση. Που συνέβη; Στον Όλυμπο.

Οπως αναφέρει το larissanet.gr, σφοδρή είναι από σήμερα τα ξημερώματα η χιονοθύελλα στον Όλυμπο. Οι θερμοκρασίες είναι μονοψήφιες, καθώς ο υδράργυρος έπεσε απότομα το τελευταίο 24ωρο λόγω της επέλασης της "Μέδουσας".

Ο καιρός όμως δυσχεραίνει τις προσπάθειες της ΕΜΑΚ, η οποία από το βράδυ του Σαββάτου αναζητά έναν Ρουμάνο ορειβάτη που ήθελε να ανεβεί στην κορυφή του Ολύμπου και εγκλωβίστηκε σε ορθοπλαγιά.

Ο ορειβάτης αρχικά είχε επικοινωνήσει με την ΕΜΑΚ, όμως δεν έχει ακόμη εντοπιστεί. Εν τω μεταξύ, με την επιδείνωση του καιρού και τη χιονοθύελλα η επιχείρηση γίνεται ακόμη πιο δύσκολη για τους άνδρες της ΕΜΑΚ.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.