Αθλητισμός

Βρήκε ομάδα στο NBA ο Όγκαστ, αλλά χωρίς εγγυημένο συμβόλαιο

Βρήκε ομάδα στο NBA ο Όγκαστ, αλλά χωρίς εγγυημένο συμβόλαιο
Ο Ζακ Όγκαστ βρήκε ομάδα στο ΝΒΑ όμως βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Παναθηναϊκό, καθώς το συμβόλαιο που του προσφέρεται από τον «μαγικό κόσμο» δεν είναι εγγυημένο.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του sdna.gr που δημοσιεύτηκε πριν από λίγο, ο Ο Ζακ Όγκαστ, που ανακοινώθηκε πριν από μερικές εβδομάδες από τον Παναθηναϊκό Superfoods, κατάφερε μέσω του Summer League να πείσει ομάδα του ΝΒΑ να του προσφέρει συμβόλαιο που του επιτρέπει να κάνει το βήμα για τον «μαγικό κόσμο». 

Ουσιαστικά, εξαργύρωσε τις πολύ καλές εμφανίσεις που πραγματοποίησε στο Λας Βέγκας, κερδίζοντας μια πρόταση για το ΝΒΑ. Πάντως, το συμβόλαιο που προσφέρεται στον ομογενή σέντερ δεν είναι εγγυημένο και έτσι η πλευρά του παίκτη βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να βρεθεί λύση για το τί τελικά θα συμβεί.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, αυτή την στιγμή όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοικτά, οι «πράσινοι» είναι απόλυτα ενήμεροι για τις εξελίξεις και οι δύο πλευρές συζητούν για το τι θα γίνει από ‘δω και πέρα.

Αν ο Όγκαστ μετακομίσει ξανά στις ΗΠΑ, τότε αναγκαστικά ο Παναθηναϊκός και ο Τσάβι Πασκουάλ θα κληθούν να αλλάξουν σε μεγάλο βαθμό το σχεδιασμό, καθώς ο 24χρονος δεν έπιανε θέση ξένου έχοντας το ελληνικό διαβατήριο στα χέρια του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments