Αθλητισμός

Βοσνία: Κεκλεισμένων των θυρών ο “τελικός” με το Βέλγιο – Τι συμφέρει την Εθνική Ελλάδος

Βοσνία: Κεκλεισμένων των θυρών ο “τελικός” με το Βέλγιο – Τι συμφέρει την Εθνική Ελλάδος
Η Βοσνία θα αντιμετωπίσει το Βέλγιο στις 7 Οκτωβρίου για τον όμιλο της Εθνικής μας, αλλά δεν θα έχει τον κόσμο της στο πλευρό της, αφού είναι τιμωρημένη. Νίκη των Βέλγων ή ισοπαλία θέλει η Εθνική Ελλάδος ποδοσφαίρου.

Η Βοσνία βρίσκεται πλέον στη δεύτερη θέση του 8ου ομίλου των προκριματικών του Μουντιάλ 2018, με έναν βαθμό διαφορά από την Εθνική Ελλάδος, μετά και τα χθεσινά αποτελέσματα. Οι Βόσνιοι επικράτησαν με 4-0 του Γιβραλτάρ, την ώρα που η Εθνική μας έχανε με 2-1 από το Βέλγιο στο Καραϊσκάκη.

Πλέον, η Εθνική Ελλάδος δεν θέλει μόνο δικές της νίκες στα ματς που απομένουν (με Κύπρο εκτός στις 7 Οκτωβρίου και με Γιβραλτάρ εντός στις 10 του ίδιου μήνα), αλλά και να μην κερδίσει η Βοσνία είτε το Βέλγιο εντός έδρας, είτε την Εσθονία εκτός έδρας.

Το αρνητικό για την Εθνική μας ομάδα είναι πως τόσο οι Βέλγοι, που είναι ήδη στο Μουντιάλ 2018, όσο και οι Εσθονοί, που έχουν αποκλειστεί, θα είναι βαθμολογικά αδιάφοροι στα δύο τελευταία παιχνίδια τους. Ωστόσο, τουλάχιστον το Βέλγιο έχει δείξει πως δεν… καταλαβαίνει από αδιάφορα ματς και φυσικά ο Σκίμπε και οι παίκτες ελπίζουν να εμφανιστούν σοβαροί οι Βέλγοι στη Ζένιτσα στις 7 Οκτωβρίου και να πάρουν αποτέλεσμα.

Πάντως, η Βοσνία έχει να αντιμετωπίσει και ένα σημαντικό πρόβλημα εν όψει του συγκεκριμένου αγώνα. Ποιο είναι αυτό; Πως θα παίξει χωρίς τον κόσμο της, αφού είναι τιμωρημένη από την UEFA με μία αγωνιστική κεκλεισμένων των θυρών λόγω των όσων είχαν συμβεί στο ματς με την Ελλάδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments