Αθλητισμός
pagenews.gr / Αθλητισμός / Επιστροφή Κωνσταντινίδου στον Ολυμπιακό
Επιστροφή Κωνσταντινίδου στον Ολυμπιακό | Pagenews.gr
Pagenews Team 6 Σεπτεμβρίου 2017, 18:06 6 Σεπτεμβρίου 2017, 18:06

Μεταγραφή από το πουθενά για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν την απόκτηση της Αλίκης Κωνσταντινίδου. Η Ελληνίδα κεντρική είχε αποκτηθεί το καλοκαίρι από τον Ηρακλή Κηφισιάς αλλά η ομάδα των βορείων προαστίων έχει περιέλθει σε οικονομικό τέλμα με αποτέλεσμα το μέλλον της να είναι αβέβαιο.

 
Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού αναφέρει:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Αλίκη Κωνσταντινίδου για την αγωνιστική περίοδο 2017-18

Η Αλίκη Κωνσταντινίδου δήλωσε στο osfp.gr :

“Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη και ευτυχισμένη που η πόρτα του Ολυμπιακού άνοιξε ξανά για εμένα! Σε μια πολύ δύσκολη περίοδο, βλέπω πως υπάρχουν άνθρωποι που στάθηκαν δίπλα μου και έμπρακτα με βοηθούν 100%.

Ευχαριστώ πάρα πολύ την διοίκηση του Ολυμπιακού και τον Πρόεδρο, Μιχάλη Κουντούρη για την βοήθεια και εμπιστοσύνη τους! Εύχομαι να μπω στο γήπεδο και με υγεία πάνω από όλα να τους δικαιώσω για την εμπιστοσύνη τους, στο πρόσωπο μου!

Η κίνηση που κάνει ο Ολυμπιακός δείχνει πολλά για το ήθος του συλλόγου, εύχομαι και οι άλλες ομάδες να παραδειγματιστούν από αυτό και να βοηθήσουν και τις υπόλοιπες αθλήτριες που λίγες μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, έμειναν χωρίς ομάδα.”

Ετικέτες: 


2017