Αθλητισμός

Σάββας: «Ούτε το Βέλγιο δεν έχει παιχταρά σαν τον Οτζίτζα»

Σάββας: «Ούτε το Βέλγιο δεν έχει παιχταρά σαν τον Οτζίτζα»
Ο Σάββας Θεοδωρίδης βλέπει πλήρης τον Ολυμπιακός, λέγοντας πως παίχτη σαν τον Οτζίτζα Οφόε δεν έχει ούτε η Εθνική Βελγίου.

Αποσπάσματα από τα όσα είπε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού στην εφημερίδα «Γαύρος»: «Μίλησα με τον προπονητή και είναι πολύ ευχαριστημένος κι από τις τελευταίες μεταγραφές. Τον Ένγκελς, τον Τζούρτζεβιτς και τον Προτό. Ο Βέλγος είναι δύο μέτρα παλικάρι! Και πολύ καλός αμυντικός. Ο Σέρβος είναι γκολτζής και παίζει σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Ο Ζντιέλαρ μου έλεγε ότι ο Τζούρτζεβιτς ήταν Ερυθρός Αστέρας μικρός και ότι ακόμη είναι. Αλλά έφυγε από τη Σερβία και όταν γύρισε πίσω τον πήρε η Παρτιζάν και έκανε θαύματα. Μαζεύονται οι διεθνείς, επιστρέφουν και οι τραυματίες και πάμε στην Ξάνθη για ένα σημαντικό παιχνίδι, με σκοπό να κερδίσουμε, ξέροντας τις δυσκολίες. Πάντα για τον Ολυμπιακό προέχει το πρωτάθλημα και το ίδιο ισχύει και φέτος.

Αν δεν είναι πλήρης ο Ολυμπιακός, ποιος είναι πλήρης; Στα χαφ έχουμε παιχταράδες. Εγώ δεν είδα να έχει παίκτη σαν τον Οτζίτζα η Εθνική Βελγίου…

Για το Champions League εγώ ένα πράγμα λέω στους παίκτες: θα τους βλέπουν εκατομμύρια άνθρωποι, θα τους μάθει όλος ο κόσμος. Έχουμε να παίξουμε με μεγαθήρια, αλλά ας κερδίσουμε το πρώτο ματς εδώ με τους Πορτογάλους, να φέρουν και καμία ισοπαλία Μπαρτσελόνα με την Γιουβέντους και μετά έχοντας πάρει ψυχολογία εμείς, θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Γιατί θεωρώ ότι το πρόγραμμα θα γίνει ευνοϊκό με νίκη μας στο πρώτο ματς»

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments