Πολιτική

Μπριζίτ Τρονιέ – Περιστέρα Μπαζιάνα: Η φωτογραφία τους στο επίσημο Instagram του “Σταύρος Νιάρχος”

Μπριζίτ Τρονιέ – Περιστέρα Μπαζιάνα: Η φωτογραφία τους στο επίσημο Instagram του “Σταύρος Νιάρχος”
Μπριζίτ Τρονιέ - Περιστέρα Μπαζιάνα: Η φωτογραφία τους στο επίσημο Instagram του "Σταύρος Νιάρχος".

Η Μπριζίτ Τρονιέ, σύζυγος του προέδρου της Γαλλίας, Εμανουέλ Μακρόν, μαζί με την Περιστέρα Μπαζιάνα, σύντροφο του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, ξεκίνησαν το σημερινό πλούσιο πρόγραμμά τους από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Το προεδρικό ζεύγος της Γαλλίας αφού έφυγε από το Προεδρικό Μέγαρο, όπου ο Εμανουέλ Μακρόν έκανε κοινές δηλώσεις με τον ομόλογό του Προκόπη Παυλόπουλο, χωρίστηκε. 

Ο πρόεδρος της Γαλλίας συνάντησε στο Μέγαρο Μαξίμου τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και η Μπριζιτ Μακρόν επισκέφτηκε το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Στη συνέχεια βέβαια έκανε την προγραμματισμένη επίσκεψή της στην Ακρόπολη.

Κατά τη διάρκεια της αιφνίδιας επίσκεψής της στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος ήταν ελάχιστοι οι φωτογράφοι που την ακολούθησαν. Ένας απ’ αυτούς ο επίσημος φωτογράφος του ιδρύματος, αφού λίγο μετά ανέβηκε και μία φωτογραφία στον επίσημο λογαριασμό στο instagram του Κέντρου Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος.

Στιγμιότυπο από την επίσκεψη των κυριών Μπαζιάνα και Macron στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος Highlight from the visit of Ms Betty Baziana and Ms Brigitte Macron at the Stavros Niarchos Foundation Cultural Center

A post shared by SNFCC (@snfcc) on Sep 7, 2017 at 11:04am PDT

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments