Αθλητισμός

Φουλάρει για την επιστροφή του ο Λούκας Βιγιαφάνιες

Φουλάρει για την επιστροφή του ο Λούκας Βιγιαφάνιες
Στην τελική ευθεία φαίνεται πως μπαίνει το ζήτημα της επιστροφής του Αργεντινού ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού στην αγωνιστική δράση. Η κρίσιμη εξέταση που έρχεται και η κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες είναι ένας από τους πιο άτυχους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού τη δεδομένη χρονική περίοδο.

Ο 25χρονος Αργεντινός μεσοεπιθετικός παλεύει να ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί από τα περσινά πλέι οφ, όταν και υπέστη βαρύ διάστρεμμα στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο. Το τελευταίο διάστημα, ο «Βίγια» έχει μπει για τα καλά σε… ρυθμό επανόδου στους αγωνιστικούς χώρους, με την επιστροφή του να υπολογίζεται στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα.

Ο ίδιος θα υποβληθεί σε νέα μαγνητική εξέταση σε περίπου δύο εβδομάδες για να διαπιστωθεί εάν έχει αφήσει πίσω του τον τραυματισμό του. Εάν η μαγνητική του είναι «καθαρή», τότε θα ενσωματωθεί άμεσα στο πλήρες πρόγραμμα προπόνησης και δεν αποκλείεται να είναι στην αποστολή για το εκτός έδρας ματς του «τριφυλλιού» με τον Παναιτωλικό (24/9).

Μπορεί να έχει μείνει αρκετά πίσω όσον αφορά τον αγωνιστικό ρυθμό, ωστόσο ο «Βίγια» βρίσκεται σε αρκετά καλό επίπεδο όσον αφορά τη φυσική του κατάσταση, γεγονός που βοηθά αρκετά ώστε να επιταχυνθεί η διαδικασία της επανόδου του στα γήπεδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments