Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Ντεμπούτο Μαουρίσιο με Απόλλωνα

ΠΑΟΚ: Ντεμπούτο Μαουρίσιο με Απόλλωνα
Ο Ράζβαν Λουτσέσκου βλέπει τον Μαουρίσιο να είναι πιο μπροστά απ' τα υπόλοιπα μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΟΚ.

Ο Βραζιλιάνος Μαουρίσιο ίσως να ήρθε περισσότερο… αθόρυβα από τον Βιεϊρίνια ή από τον Ζαμπράνο, όμως πρόκειται για μια μεταγραφή που μπορεί να αλλάξει το αγωνιστικό στάτους του ΠΑΟΚ και να τον ανεβάσει σε ποιότητα.

Ένας μέσος που μπορεί να κόψει αποτελεσματικά, να πρεσάρει ακατάπαυστα και να οργανώσει το παιχνίδι της ομάδας. Ένα εργαλείο στα χέρια του Ράζβαν Λουτσέσκου, ο οποίος ψάχνει άμεση αλλαγή εικόνα της ομάδας του. 

Ο Βραζιλιάνος ακολούθησε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας με την προηγούμενη ομάδα του, τη Ζενίτ, αλλά από την στιγμή που έμεινε ελεύθερος στις 24 Ιουλίου, επέστρεψε στην πατρίδα του και δούλεψε με προσωπικό γυμναστή. Στις προπονήσεις του «Δικεφάλου» έχει δείξει πολλά από τα στοιχεία της ποιότητας, που βγάζει στο χορτάρι, ωστόσο ο Ραζβάν Λουτσέσκου πιστεύει ότι χρειάζεται τουλάχιστον ακόμη μια εβδομάδα για να είναι 100% έτοιμος.

Στις σκέψεις του Ρουμάνου τεχνικού είναι να συμπεριληφθεί στην αποστολή των «ασπρόμαυρων» για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη, αλλά δύσκολα θα είναι στο αρχικό σχήμα και το πιο πιθανό είναι να έρθει από τον πάγκο και να χρησιμοποιηθεί για κάποια λεπτά, ανάλογα και με την εξέλιξη του αγώνα. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments