Αθλητισμός

Ελλάδα – Ρωσία: Με τρεις τυμπανιστές η Εθνική Ελλάδος στο Ευρωμπάσκετ 2017 (vid)

Ελλάδα – Ρωσία: Με τρεις τυμπανιστές η Εθνική Ελλάδος στο Ευρωμπάσκετ 2017 (vid)
Ελλάδα - Ρωσία Ευρωμπάσκετ 2017: Πενήντα ακόμη Έλληνες φίλαθλοι έφθασαν στην Κωνσταντινούπολη ανήμερα του προημιτελικούγια να συμπαρασταθούν στην Εθνική Ελλάδος μπάσκετ.

Από το πρωί της Τετάρτης βρίσκονται στην Κωνσταντινούπολη πενήντα «Πελαργοί», οι οποίοι αναχώρησαν με πούλμαν από τη Θεσσαλονίκη τα μεσάνυχτα για το νοκ άουτ παιχνίδι Ελλάδα – Ρωσία για το Ευρωμπάσκετ 2017.

Στην Κωνσταντινούπολη είχαν παραμείνει 50 Ελληνες μετά τον νοκ άουτ αγώνα με τη Λιθουανία στους «16», αφού άλλοι 50 είχαν επιστρέψει στην Ελλάδα μετά την πρόκριση στα προημιτελικά.

Ανάμεσα στους 100 Έλληνες που θα βρεθούν στις κερκίδες του Σινάν Ερντέμ, θα είναι για πρώτη φορά στο Ευρωμπάσκετ του 2017 και οι τρεις τυμπανιστές των «Πελαργών»: Ο «πολίστας» Φώτης Μηλούσης, o «Κουκ» Δημήτρης Κωφίδης και ο αντιπρόεδρος του συνδέσμου Δημήτρης Φραγκούλης.

Οι Έλληνες φίλαθλοι θα βρίσκονται πίσω από τον πάγκο της Εθνικής Ελλάδος μπάσκετ για να εμψυχώνουν τους παίκτες του Κώστα Μίσσα. Αν και αρχικά είχαν τοποθετηθεί απέναντι από τον πάγκο της «γαλανόλευκης» πριν το τζάμπολ με τη Λιθουανία, μετακινήθηκαν, μετά από παρέμβαση, και οι ιαχές τους, επηρέασαν θετικά -αδιαμφισβήτητα- τους Έλληνες διεθνείς απέναντι στους Λιθουανούς.

Παρακολουθήστε και το βίντεο του ekasth.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments