Μedia

Άννα Μπουσδούκου: Η φωτογραφία απ’ το γραφείο με τα κουφέτα (pic)

Άννα Μπουσδούκου: Η φωτογραφία απ’ το γραφείο με τα κουφέτα (pic)
Η Άννα Μπουσδούκου επέστρεψε στο γραφείο της στον ΣΚΑΪ τέσσερις μέρες μετά τον γάμο της και το γέμισε... κουφέτα.

Η Άννα Μπουσδούκου μετά τις διακοπές της και αφού ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με τον καλό της, επίσης δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ Σταύρο Ιωαννίδη, επέστρεψε στο γραφείο της, όπως η ίδια τουλάχιστον ανακοίνωσε. 

Η Άννα Μπουσδούκου συμμετείχε σε σύσκεψη στο κανάλι αφού στις 18 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται στον αέρα του ΣΚΑΪ με την εκπομπή Τώρα, στις 10:00 ακριβώς.

Στην πρώτη αυτή σύσκεψη φαίνεται ότι μοίρασε μπομπονιέρες σε όσους συναδέλφους της δεν παραβρέθηκαν στο γάμο, με την ίδια να ποστάρει μια φωτογραφία με κουφέτα στο Instagram γράφοντας:

«Ίσως η πιο γλυκιά σύσκεψη στη δουλεια!Πρώτη μερα στο γραφείο γεμάτη ευχες και αγκαλιές απο ανθρώπους που μοιραζόμαστε την καθημερινότητα μας και μεγαλώνουμε μαζι εδω και 12 χρονια… Ενα μεγάλο ευχαριστώ γιατι εχουμε καταφέρει με τα στραβά μας και τα καλα μας στο τέλος της ημέρας να νοιαζόμαστε ο ένας τον άλλο! #skaiteam»

Ίσως η πιο γλυκιά σύσκεψη στη δουλεια!Πρώτη μερα στο γραφείο γεμάτη ευχες και αγκαλιές απο ανθρώπους που μοιραζόμαστε την καθημερινότητα μας και μεγαλώνουμε μαζι εδω και 12 χρονια… Ενα μεγάλο ευχαριστώ γιατι εχουμε καταφέρει με τα στραβά μας και τα καλα μας στο τέλος της ημέρας να νοιαζόμαστε ο ένας τον άλλο! #skaiteam

A post shared by Anna Bousdoukou (@annakynthia) on Sep 12, 2017 at 9:01am PDT

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments