Πρώτη νίκη για τον Πλατανιά στη Superleague, 1-0 εκτός έδρας τον Απόλλωνα.
Την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα της Superleague πέτυχε ο Πλατανιάς, επικρατώντας 1-0 του Απόλλωνα Σμύρνης στο «Γ. Καμάρας», στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Super League.
Ο Ενσικουλού πέτυχε στο 22΄ το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης, ενώ η «ελαφρά ταξιαρχία», που παραμένει στην τελευταία θέση της κατάταξης, τελείωσε το ματς με δέκα παίκτες, λόγω αποβολής του Ντάσιου στο 67′.
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης
Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία.
Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.