Ελλάδα

Ταξί: Όλο το νομοσχέδιο για τις εφαρμογές μίσθωσης ταξί (pdf)

Ταξί: Όλο το νομοσχέδιο για τις εφαρμογές μίσθωσης ταξί (pdf)
Μετά την ανακοίνωση του υπουργείου Μεταφορών που υπονόησε πως έγινε λανθασμένη ερμηνεία η δημοσιοποίηση του νομοσχεδίου για τις εφαρμογές μίσθωσης ταξί, τα "Νέα" δημοσιεύουν ολόκληρο το κείμενο του νομοσχεδίου.

Το υπουργείο Μεταφορών σε ανακοίνωσή του ζητά «την αποστολή του» και προς το ίδιο, υπονοώντας πως η είδηση είναι για τις εφαρμογές μίσθωσης ταξί είναι fake news.

«Τα Νέα» δημοσιεύουν σήμερα όλο το κείμενο του νομοσχεδίου. Διαβάστε εδώ.

Η ανακοίνωση του υπουργείου:

«Η κυβέρνηση δεν είναι Ν.Δ. δε θα γίνει ποτέ. Δεν θα αφήσει γκρίζες ζώνες, ώστε κάποιοι συγκεκριμένοι κι εκλεκτοί να ευνοούνται χωρίς να πληρώνουν ένα ευρώ ή να τηρούν τους νόμους και κάποιοι να φορτώνονται τα βάρη της χώρας και να μένουν χωρίς εργασία» προσθέτει.

Παράλληλα, διευκρινίζει ότι «οποιοσδήποτε επιθυμεί, επενδυτής, εταιρεία ή ιδιώτης, να δραστηριοποιείται στο χώρο των εταιρειών διαμεσολάβησης, δεν έχει να φοβηθεί απολύτως τίποτα, εφόσον ακολουθεί την εθνική και την ευρωπαϊκή νομοθεσία».

«Με την ευκαιρία, κάνουμε έκκληση καταγγελίας των ακραίων δογματικών κομμουνιστών της Βρετανίας, της Δανίας, του Καναδά, και άλλων χωρών της μητρόπολης του υπαρκτού σοσιαλισμού, που έχουν θεσμοθετήσει κανόνες λειτουργίας των εταιρειών διαμεσολάβησης» επισημαίνει. Τέλος με αφορμή σχετικά δημοσιεύματα, το υπουργείο Υποδομών βάλλει κατά ΜΜΕ ζητώντας τους «την αποστολή του σχεδίου νόμου», που περιλαμβάνει «αυτά τα οποία υποστηρίζουν», προσθέτοντας πως «οποιαδήποτε άλλη είδηση, θα είναι ψευδής».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments