Οικονομία

Taxis: Η λίστα με τους μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου – Δείτε τα 6.225 φυσικά πρόσωπα, που χρωστούν

Taxis: Η λίστα με τους μεγαλοοφειλέτες του Δημοσίου – Δείτε τα 6.225 φυσικά πρόσωπα, που χρωστούν
Στη δημοσιότητα έδωσε το Taxis την περιβόητη λίστα με τους μεγαλοοφειλέτες, οι οποίοι συνοικά χρωστούν 19,7 δισεκατομμύρια ευρώ στο Δημόσιο.

Η λίστα με τους μεγαλοοφειλέτες είναι σύμφωνα με το Taxis είναι ενημερωμένη με τα στοιχεία που αναγράφονται να περιλαμβάνουν ονόματα μέχρι τις 9 Αυγούστου.

Η λίστα περιλαμβάνει 6.225 φυσικά πρόσωπα ενώ στην κατάσταση δεν περιλαμβάνονται οφειλές οι οποίες έχουν υπαχθεί σε διευκόλυνση τμηματικής καταβολής ή σε νομοθετική ρύθμιση τμηματικής καταβολής, οι οφειλές για την καταβολή των οποίων έχει διαταχθεί αναστολή με δικαστική απόφαση σύμφωνα με τα οριζόμενα στο αρθ.3 ΠΟΛ 1185/2011, οι οφειλές υπό δικαστική αμφισβήτηση καθώς και οι οφειλές αποβιωσάντων και πτωχών.

Η άντληση των στοιχείων, πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με τα στοιχεία των βάσεων δεδομένων των Πληροφοριακών Συστημάτων TAXIS/ICIS όπως αυτά ενημερώνονται και συντηρούνται από τις Δ.Ο.Υ./ Τελωνεία σύμφωνα με τα οριζόμενα στη σχετική ΠΟΛ 1185/2011.

Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο η ενημέρωση των βάσεων δεδομένων των Πληροφοριακών Συστημάτων TAXIS/ICIS από τις ΔΟΥ/Τελωνεία κατά την ημέρα άντλησης δεν ταυτίζεται με τα διαθέσιμα στις υπηρεσίες αυτές στοιχεία, τότε ενδεχομένως να μην υπάρχει ορθή αποτύπωση των ανά οφειλέτη αντλούμενων στοιχείων ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Μπορείτε να δείτε ολόκληρη τη λίστα εδώ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments