Αθλητισμός

Ουζουνίδης: «Αν δεν υπάρχει σωτηρία…»

Ουζουνίδης: «Αν δεν υπάρχει σωτηρία…»
Ουζουνίδης: Δεν άντεξε και ξέσπασε ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού παραχώρησε συνέντευξη στη NOVA, μιλώντας για τις πολύ δύσκολες στιγμές και πρωτοφανείς στιγμές που βιώνει η ομάδα.

Ο

Μαρίνος Ουζουνίδης

, μίλησε για τα οικονομικά στοιχεία που βγήκαν στο φως της δημοσιότητας,  την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας αλλά και το δώρο που θέλει… για τα γεννέθλιά του.

Είπε αρχικά: «Πρέπει να βγουν κάποιοι και να μιλήσουν. Να πουν: "κύριοι θέλουμε τη βοήθεια σας". Αν δεν υπάρχει σωτηρία να βγεις και να το πεις, γιατί να δημιουργήσεις πρόβλημα και στον κόσμο που θέλει να βοηθήσει. Είναι σημαντική η στήριξη του κόσμου του Παναθηναϊκού, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτός».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Δεν τρόμαξα με τους αριθμούς των χρεών. Τους ήξερα, νομίζω πως πρώτη φορά στην ιστορία δεν υπάρχει μεγαλομέτοχος σε ομάδα. Όχι, μόνο σε εμάς αλλά σε όλες. Θεωρητικά υπάρχει και είναι ο κύριος Αλαφούζος».

Παράλληλα μίλησε για την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας: «Ο Σιλά μπορεί να καλύψει τον Ζέκα, αλλά θέλει να μάθει το στιλ παιχνιδιού. Το μόνο που με κάνει να είμαι αισιόδοξος είναι η ατομική ποιότητα. Οι παίκτες έχουν διάθεση και θέλουν να μάθουν».

Για το δώρο που θέλει είπε: «Την υγεία μας και η ομάδα να βρει τον δρόμο της. Η ομάδα να βρει κάτι για να την οδηγήσει εκεί που της αρμόζει»

Ακόμη αναφέρθηκε στον κόσμο του Πανθηναϊκού λέγοντας: «Μακάρι να έχουμε την ίδια στήριξη. Την ίδια υποστήριξη στην ομάδα και να είναι τόσο κόσμια όπως και με τον ΠΑΣ. Επειδή ακολουθούν ντέρμπι όποτε τους θέλουμε στο γήπεδο και υπάρχει το ενδεχόμενο τιμωρίας.

Πιστεύω ο κόσμος πως είναι μια μεγάλη βοήθεια προς την ομάδα. Μόνος του κακά τα ψέματα δεν μπορεί, αλλά είναι μεγάλη βοήθεια που θα δώσει περισσότερη ζωή στο σύλλογο. Ευελπιστούμε κάποιοι να εκτιμήσουν αυτό το όνομα που λέγεται Παναθηναϊκός και να σταθούν κοντά του.

Είναι τόσο μεγάλα τα χρέη που ο κόσμος από μόνος του δεν μπορεί. Για να πούμε και την αλήθεια, δεν μπορεί να ζητάς απο κάποιον να βάλει λεφτά να σε βοηθήσει όταν δεν είναι ξεκάθαρο ότι υπάρχει η πιθανότητα να σωθείς. Αυτό να πούμε πρώτα στον κόσμο».

Όπως σας είχαμε ενημερώσει και εχθές, ο προπονητής του Παναθηναϊκού, έχει αρχίσει να χάνει την υπομονή του. Μπορεί να αγαπάει την ομάδα και να θέλει να βοηθήσει, ωστόσο δεν θα περιμένει για πάντα ελπίζοντας να βελτιωθεί η κατάσταση.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments