Αθλητισμός

Λυμπερόπουλος: ”Θα προκριθούμε εάν πάρουμε βαθμό στο Μιλάνο”

Λυμπερόπουλος: ”Θα προκριθούμε εάν πάρουμε βαθμό στο Μιλάνο”
Οι δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ σχετικά με την αναμέτρηση με τη Μίλαν στην Ιταλία αλλά και το αντίστοιχο ματς του 2006.

Για τον Νίκο Λυμπερόπουλο, η ΑΕΚ θα βρεθεί με το… ενάμισι πόδι στην επόμενη φάση του Εuropa League, εφ’ όσον καταφέρει να πάρει έστω έναν βαθμό στην αναμέτρηση με τη Μίλαν στην Ιταλία.

Ο τεχνικός διευθυντής της ”Ένωσης” μίλησε για το δύσκολο ματς που έρχεται με τους ”ροσονέρι”, ενώ θυμήθηκε το αντίστοιχο παιχνίδι του 2006, όταν η ΑΕΚ είχε πετύχει σπουδαία νίκη επί της Μίλαν με 1-0.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νίκου Λυμπερόπουλου στο ”Cosmote Sports”:

Για το ματς του 2006: ‘‘Εκείνη την ημέρα όλοι οι παίκτες, εκείνη η αποστολή κατέβηκαν με πίστη στον αγωνιστικό χώρο. Όταν μπήκα για ζέσταμα ένιωσα ότι θα ήταν μια πολύ καλή βραδιά. Ήμουν στη μπάλα επειδή έπρεπε να είμαι. Δεν σκέφτηκα να χτυπήσω το φάουλ. Το μόνο που του είπα ήταν «ήρεμα, πάρε το χρόνο σου”.Για τα φετινά παιχνίδια με τη Μίλαν: ”Το απόλυτο φαβορί είναι η Μίλαν. Αν καταφέρουμε να… κλέψουμε κάτι από τη Μίλαν σε αυτά τα δυο παιχνίδια, θεωρώ ότι στο τέλος εύκολα ή δύσκολα θα προκριθούμε”.Για το ότι κάθεται στον πάγκο: ”Αν και στην πρώτη μου θητεία στην ΑΕΚ καθόμουν στην κερκίδα, συγκρίνοντας αυτές τις δυο σεζόν, βλέπω πως θα προτιμούσα να ημουν κοντά στην ομάδα. Γι’ αυτό το έπραξα. Δεν συζητήθηκε κάτι πριν. Μου βγήκε αβίαστα. Ετσι αισθάνομαι καλύτερα και έτσι το κάνω”.

Για τις μεταγραφές: ”Μια ομάδα σαν την ΑΕΚ είναι πάντα στο ψάξιμο. Πάντα θα υπάρχουν ανάγκες και πάντα δεν θα υπάρχουν. Δεν είναι κάτι που συμβαίνει μόνο στην ΑΕΚ. Πάντα προτείνονται ποδοσφαιριστές, πάντα συζητιούνται θέματα. Εμείς αυτή τη στιγμη ειμαστε πολύ ευχαριστημένοι από το ρόστερ που έχουμε. Είμαστε σε συζητήσεις με τον προπονητή και ολο το επιτελείο. Δουλεύουμε ολοι μαζί. Μακάρι να έχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα για την ομάδα μας”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments