Αθλητισμός

Προκλητική δήλωση Μπαζντάρεβιτς: ”Θα βοηθήσω για να αποκλειστεί η Ελλάδα”

Προκλητική δήλωση Μπαζντάρεβιτς: ”Θα βοηθήσω για να αποκλειστεί η Ελλάδα”
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Βοσνίας δεν δίστασε να ''εξαπολύσει'' βέλη κατά της Εθνικής μας ομάδας, χρίζοντας εαυτόν διαθέσιμο στους Κροάτες, προκειμένου να αποκλείσουν τη ''γαλανόλευκη'' από τα μπαράζ του Μουντιάλ.

Έτοιμος να προσφέρει ”εθελοντικά” τις υπηρεσίες του στην Κροατία ο Μεχμέτ Μπαζντάρεβιτς, ο οποίος φέρεται διατεθειμένος να κάνει… ό,τι περνά από το χέρι του προκειμένου να μη δει την Ελλάδα να προκρίνεται στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Βοσνίας, δήλωσε σε κροατικό Μέσο, ότι τίθεται με ευχαρίστηση στη διάθεση του ομόλογού του στον πάγκο της Κροατίας, Ζλάτκο Ντάλιτς, ούτως ώστε να βρεθεί τρόπος αντιμετώπισης της ομάδας του Σκίμπε!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μπαζντάρεβιτς:”Είμαι στη διάθεση του Ντάλιτς αν με χρειάζεται για οποιαδήποτε βοήθεια. Η Κροατία πρέπει να αποκλείσει την Ελλάδα και να πάει εκείνη στη Ρωσία. Η διαφορά στην ποιότητα αυτών των δύο ομάδων είναι ξεκάθαρη. Ωστόσο, είμαι βέβαιος ότι η Κροατία δεν θα έχει εύκολη αποστολή σε αυτά τα δύο παιχνίδια. Όλοι γνωρίζουμε ότι η Ελλάδα παίζει σφιχτά και οργανωμένα και ότι πολλές φορές οι Έλληνες προκαλούν μέσα στο παιχνίδι. Αλλά η Κροατία πρέπει να είναι προετοιμασμένη για αυτό.

Είναι πολύ καλύτερη και ποιοτικότερη ομάδα και δεν πρέπει καν να γίνεται συζήτηση για το αν θα περάσει εκείνη στο Μουντιάλ. Το παιχνίδι της Ελλάδας βασίζεται στις μονομαχίες σε σημείο… φανατισμού. Αυτού του τύπου το παιχνίδι όμως δεν αρέσει στους αληθινούς φίλους του ποδοσφαίρου. Η Ελλάδα παίζει μόνο αμυντικά επί 90 λεπτά, φθείρει ψυχικά και σωματικά τον αντίπαλο και μπορεί σε μία ευκαιρία να σκοράρει. Η Κροατία έχει την απόλυτη υποστήριξή μου. Και είμαι στη διάθεση του Ντάλιτς αν χρειάζεται οποιαδήποτε βοήθεια”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments