Πολιτική

Σταύρος Θεοδωράκης: #KaiΤora12 – Το πρώτο σποτ για τις εκλoγές στην Κεντροαριστερά (vid)

Σταύρος Θεοδωράκης: #KaiΤora12 – Το πρώτο σποτ για τις εκλoγές στην Κεντροαριστερά (vid)
#Kaitora12. Αυτός είναι ο τίτλος του πρώτου διαφημιστικού σποτ ου Σταύρου Θεοδωράκη για τις εκλογές στην Κεντροαριστερά.

Υπέρμαχος των social media ο Σταύρος Θεοδωράκης επέλεξε το #kaitora12 να είναι το σποτάκι της καμπάνιας του ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη του επικεφαλής στην Κεντροαριστερά, ενώ μέσω αυτού απευθύνει προσκλητήριο σε όλους για συμμετοχή στις διαδικασίες.

Το σποτ περιστρέφεται γύρω από τον αριθμό «12», ο οποίος εμφανίζεται σε διάφορες εκδοχές και καταλήγει στο σύνθημα «Σκέφτομαι, Αποφασίζω, Ψηφίζω», ενώ χρησιμοποιείται και το hasthag "#KaiTora12".

Χαρακτηριστικό της επικοινωνιακής πολιτικής που ακολουθεί είναι ότι δεν αναφέρεται ούτε μια φορά το όνομα του Σταύρου Θεοδωράκη ούτε γίνεται κάποιου είδους επίκληση για την στήριξη του στις εκλογές. Απευθύνει ωστόσο, προσκλητήριο στους πολίτες «να πάρουν την υπόθεση στα δικά τους χέρια και να πάνε στις κάλπες στις 12 Νοεμβρίου».

Όπως επισημαίνει Το Ποτάμι, θα ακολουθήσουν σποτ για την υποψηφιότητα του ίδιου, αλλά ο Σταύρος Θεοδωράκης «είπε να αρχίσει την καμπάνια «παίζοντας για την ομάδα» και για να δείξει ότι η επιτυχία του νέου κόμματος εξαρτάται από το αν θα γίνει υπόθεση του κόσμου της παράταξης».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments