Ελλάδα

Βασίλης Τσιάρτας: Μήνυση εναντίον του από το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών

Βασίλης Τσιάρτας: Μήνυση εναντίον του από το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών
Ο Βασίλης Τσιάρτας είχε ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων με την τοποθέτησή του για την αλλαγή ταυτότητας φύλλου και το Σωματείο Υποστήριξης Διεμφυλικών του έκανε μήνυση με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο αλλά και άλλες διατάξεις .

Μήνυση κατά του Βασίλη Τσιάρτα αλλά και όλων όσοι την είχαν απειλήσει το τελευταίο διάστημα κατέθεσε η πρόεδρος του Σωματείου Υποστήριξης Διεμφυλικών, Μαρίνα Γαλανού.

Αφορμή για τη μήνυση εναντίον του πρώην διεθνούς ποδοσφαιριστή στάθηκαν οι αναρτήσεις του στο Facebook πριν από την ψήφιση του νομοσχεδίου σχετικά με τον επαναπροσδιορισμό της ταυτότητας φύλου, σύμφωνα με τις οποίες έγραφε μεταξύ άλλων «εύχομαι οι πρώτες αλλαγές φύλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν αυτό το αίσχος. Να δω με τι καμάρι θα κυκλοφορήσουν. ΥΓ Νομιμοποιήστε και τους παιδόφιλους να ολοκληρώσετε τα εγκλήματα».

Όπως τόνισε η Μαρίνα Γαλανού, το τελευταίο διάστημα πριν από την ψήφιση του νομοσχεδίου δεχόταν απειλές κατά της ζωή της: «Κατατέθηκε σήμερα (σ.σ. χθες) μήνυση με βάση τον αντιρατσιστικό νόμο αλλά και άλλες διατάξεις του Ποινικού Κώδικα κατά του Βασίλη Τσιάρτα, αλλά και κατά όλων όσων είχαν απειλήσει την σωματική ακεραιότητα ή την ζωή μου και με είχαν καθυβρίσει με χυδαίο τρόπο.

Όλοι αυτοί θα απολογηθούν στην Δικαιοσύνη όπως τους αξίζει. Και βέβαια, εάν πειραχτεί έστω και τρίχα από το μαλλί μου, όλοι αυτοί θα είναι υπεύθυνοι. Ευχαριστώ θερμά τον αγαπημένο φίλο και δικηγόρο Βασίλη Σωτηρόπουλο που συνέταξε αφιλοκερδώς την μήνυση».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments