Αθλητισμός

Γιαννάκης: ”Δεν δείξαμε την πραγματική μας εικόνα με τον Ολυμπιακό”

Γιαννάκης: ”Δεν δείξαμε την πραγματική μας εικόνα με τον Ολυμπιακό”
Κατηγορηματικός σχετικά με την απόδοση των παικτών του στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, εμφανίστηκε ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παναγιώτη Γιαννάκη στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό:”Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό, εμείς ξεκινήσαμε καλά, δε καταφέραμε στη συνέχεια να δείξουμε το θετικό μας πρόσωπο, ο Ολυμπιακός ήταν πολύ εύστοχος στο τρίποντο το οποίο τον βοήθησε να είναι σταθερός.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ήμασταν πολύ κακοί, στο τρίτο κάναμε ένα καλό διάστημα, παρόλα αυτά δε θεωρώ ότι ήταν αυτό το δικό μας πρόσωπο. Θέλουμε να είμαστε καλύτεροι και για μας και για τον κόσμο μας που μας στηρίζει πολύ σε όλα τα παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός είναι μια πολύ δουλεμένη ομάδα με περισσότερα παιχνίδια και με παιδιά που παίζουν χρόνια μαζί”.

Για την παρουσία του Φλιώνη: ”Όλα τα παιδιά θέλουν να δώσουν από κάτι και να βοηθάνε, τον Δημήτρη έχουμε δείξει ότι θελουμε να του δώσουμε χρόνο φέτος. Να τον βοηθήσουμε δίνοντας του λεπτά και δείχνοντας εμπιστοσύνη παρόλα αυτά το να παίζεις με τον Ολυμπιακό είναι κίνητρο για κάθε παίκτη. Πάντως η σημερινή μας εικόνα δεν είναι η πραγματική της ομάδας μας”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments