Τεχνολογία

Apple: Απολύει μηχανικό του iPhone X μετά από hands-on βίντεο της συσκευής από την κόρη του (vids)

Apple: Απολύει μηχανικό του iPhone X μετά από hands-on βίντεο της συσκευής από την κόρη του (vids)
Η Apple προχώρησε στην απόλυση ενός μηχανικού της ο οποίος βρισκόταν πίσω από την ανάπτυξη του iPhone X, όταν ολιγόλεπτο βίντεο της κόρης του στο οποίο έδειχνε τη συσκευή, έγινε viral στο YouTube.

Η Apple απέλυσε έναν μηχανικό ο οποίος εργάστηκε στο iPhone X. Ο λόγος το ότι η κόρη του δημοσίευσε ένα βίντεο από τη συσκευή στο YouTube παραβιάζοντας τις πολιτικές της εταιρείας σχετικά με τη μη γνωστοποίηση.

Την περασμένη εβδομάδα, η Brooke Amelia Peterson δημοσίευσε ένα σύντομο βίντεο από το κινητό smartphone της Apple στο κανάλι της στο YouTube, δείχνοντας το Apple Pay και μερικά χαρακτηριστικά χρήσης του iPhone X.

Το video έγινε σύντομα viral στο Youtube και το αποτέλεσμα ήταν ο πατέρας της να απολυθεί.

Μπορεί να φαίνεται σαν ένα αθώο hands-on, αλλά περιλαμβάνει φωτογραφίες από ένα iPhone X με ειδικούς κωδικούς QR μόνο για τους υπαλλήλους της Apple. Μια εφαρμογή σημειώσεων του iPhone X εμφανίζεται επίσης στο video, με κωδικούς προϊόντων της Apple που δεν έχουν κυκλοφορήσει.

Ακόμη και η βιντεοσκόπηση στην πανεπιστημιούπολη της Apple απαγορεύεται αυστηρά, αλλά το να τραβήξει κάποιος video από ένα iPhone X που δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη θεωρείται ακόμη πιο σοβαρή παραβίαση κανόνων.

Η κοπέλα επανήλθε με νέο video στο οποίο απολογείται για ό,τι έγινε, σημειώνοντας συγκινημένη ότι κατέβασε το video όταν αυτό ζητήθηκε από την Apple, αλλά το κακό είχε ήδη γίνει… Διευκρινίζει τέλος ότι ο πατέρας της έχει αναλάβει την ευθύνη για ό,τι έγινε και ότι εκείνη δε φανταζόταν την εξέλιξη δεδομένου ότι υπάρχουν ήδη online πολλά hands-ons της συσκευής από δημοσιογράφους που βρέθηκαν στην επίσημη παρουσίαση της Apple το Σεπτέμβριο.

"Στο τέλος της ημέρας, όταν δουλεύεις για την Apple, δεν έχει σημασία πόσο καλός είναι κάποιος στη δουλεία το, αν σπάσει έναν κανόνα, δεν έχει ανοχή."

Η αυστηρή πολιτική της Apple για την NDA είναι σε θέση όχι μόνο να διασφαλίσει την ασφάλεια της ιδιόκτητης τεχνολογίας αλλά και την ασφάλεια των εργαζομένων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments