Αθλητισμός

Άρχισε η γκρίνια για Κλάους στο Ισραήλ

Άρχισε η γκρίνια για Κλάους στο Ισραήλ
O Στέφανος Αθανασιάδης έχασε τεράστια ευκαιρία στο ματς με τη Νετάνια και το κλίμα για εκείνον στο Ισραήλ δεν είναι και το καλύτερο δυνατό.

Ο Στέφανος Αθανασιάδης πήρε τη μεγάλη απόφαση να αφήσει τον σύλλογο της ”καρδιάς” του, τον ΠΑΟΚ, μετακομίζοντας στο Ισραήλ προκειμένου να βρει εκ νέου τη φόρμα του, όντας για πάνω από ένα χρόνο ”άσφαιρος” μπροστά από τα αντίπαλα καρέ.

Η Μακάμπι Χάιφα του έδωσε την ευκαιρία, όμως σύμφωνα με τα νέα δεδομένα που προκύπτουν, μάλλον αρχίζει να το μετανιώνει. Ο Κλάους όχι μόνο δεν έχει βρει ρυθμό, αλλά σπαταλά τεράστιες ευκαιρίες, όπως συνέβη στο ματς με τη Νετάνια.

Με το σκορ στο 1-1, ο Κλάους βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά αντί να δώσει σε συμπαίκτη του ο οποίος ήταν σε θέση βολής, προτίμησε να τελειώσει τη φάση στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Η συμπεριφορά του εξόργισε τους ανθρώπους της ομάδας του.

”Έχουμε κάνει αρκετή υπομονή μαζί του, όμως κι αυτός πρέπει να αρχίσει να σκοράρει. Αυτό το γκολ του Κλάους θα μπορούσε αλλάξει το μομέντουμ μιας ολόκληρης σεζόν”, ανέφερε στα ΜΜΕ του Ισραήλ μέλος της διοίκησης της Χάιφα για τον Κλάους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments