Αυτοδιοίκηση

Μάνδρα Αττικής: Όλα τα δικαιολογητικά για το επίδομα των πληγέντων

Μάνδρα Αττικής: Όλα τα δικαιολογητικά για το επίδομα των πληγέντων
Για δεύτερη ημέρα συνεχίζεται η υποβολή αιτήσεων από τους κατοίκους στη Μάνδρα Αττικής για να λάβουν το επίδομα των 5.000 ευρώ από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών.

Η κατάθεση των αιτήσεων γίνεται στον 1ο όροφο στο δημαρχείο της Μάνδρας και στο ΚΕΠ Νέας Περάμου. Σήμερα στη Μάνδρα θα γίνονται δεκτές οι αιτήσεις με σειρά προτεραιότητας των πληγέντων, των οποίων τα επίθετα τους αρχίζουν από από Κ-Λ και αύριο από Μ-Ο. Αντίστοιχα στη Νέα Πέραμο σήμερα μπορούν να υποβάλλουν αίτηση όσοι τα επίθετα τους αρχίζουν από Δ-Κ και αύριο από Λ-Π. 

Τα δικαιολογητικά για την υποβολή της αίτησης: 

1.Φωτοαντίγραφο δελτίου ταυτότητας, ή σχετικής προσωρινής βεβαίωσης της αρμόδιας Αρχής και για τους αλλοδαπούς φωτοαντίγραφο διαβατηρίου και φωτοαντίγραφο άδειας παραμονής. 

2.Φωτογραφίες όψεων του πληγέντος κτιρίου και του εσωτερικού της κατοικίας που έχει πληγεί, οι οποίες θα φέρουν το όνομα και την υπογραφή του/της ιδιοκτήτη/-τριας ή του/της ενοικιαστή/-τριας. Οι φωτογραφίες θα πρέπει να απεικονίζουν όσο το δυνατό καλύτερα την κατάσταση της κατοικίας μετά την πλημμύρα. (προκειμένου να αποφευχθεί 2η αυτοψία). 

3.Πρόσφατος λογαριασμός της ΔΕΗ ή ύδρευσης ή τηλεφώνου, για την ταυτοποίηση της διεύθυνσης της πληγείσας κατοικίας και του χρήστη της κατοικίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments