Ελλάδα

Ηράκλειο: Σύλληψη 24χρονου για κατοχή ενός κιλού κάνναβης

Ηράκλειο: Σύλληψη 24χρονου για κατοχή ενός κιλού κάνναβης
Πίστευε πως είναι αρκετά έξυπνος και πως με το να κρύψει το παράνομο δέμα που έφερε στο Ηράκλειο με τον τρόπο που το έκρυψε, ότι θα ξεγελούσε τις Αρχές και πως θα έκανε αυτό που ήθελε. Μάταια όμως καθώς οι προθέσεις του έπεσαν πάνω στα έμπειρα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου και συγκεκριμένα στα στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας και του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών.

Ηράκλειο: Σύλληψη 24χρονου για κατοχή ενός κιλού κάνναβης.

Ο λόγος για έναν 24χρονο άνδρα από το Πακιστάν ο οποίος έφτασε το πρωί της Πέμπτης (30/11) στο Ηράκλειο με το πλοίο της γραμμής. Οι κινήσεις του έκαναν τους λιμενικούς να ον δουν με άλλο μάτι και σε έλεγχο που του έκαναν… έβγαλαν λαβράκι. 

Ο 24χρονος, όπως διαπιστώθηκε στη συνέχεια, είχε έρθει στο Ηράκλειο έχοντας στις αποσκευές του σχεδόν ένα κιλό κάνναβης. Όπως θα δείτε και στη φωτογραφία που εξασφάλισε το ekriti, ο νεαρός που έφερε σακίδιο πλάτης, είχε φροντίσει να κρύψει τα ναρκωτικά μέσα στα μπατζάκια ενός παντελονιού.

Στη συνέχεια συνελήφθη ωστόσο οι Λιμενικοί έπρεπε να εντοπίσουν και τον παραλήπτη του δέματος. Μη μπορώντας να κάνει κάτι άλλο πια, ο 24χρονος έκλεισε ραντεβού με τον παραλήπτη των ναρκωτικών. 

Το ραντεβού κλείστηκε πολύ κοντά στον καταυλισμό των Ρομά στα Δύο Αοράκια όπου λίγο αργότερα, ένας 31χρονος άνδρας, εμφανίστηκε για να παραλάβει το δέμα, με τους Λιμενικούς που είχαν ζητήσει τη συνδρομή των αστυνομικών, να του φορούν χειροπέδες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments