Αθλητισμός

Οι πρώτες δηλώσεις Θεοδωρόπουλου για ΠΑΟ

Οι πρώτες δηλώσεις Θεοδωρόπουλου για ΠΑΟ
Τρέχουν οι εξελίξεις στο πράσινο ρεπορτάζ.

Λίγο περισσότερο από δύο ώρες διήρκεσε η συνάντηση του επιχειρηματία Σπύρου Θεοδωρόπουλου με τους παλαίμαχους του Παναθηναϊκού, προκειμένου να τους αναλύσει το πλάνο του για την σωτηράι του Τριφυλλιού.

Μετά το τέλος της συζήτησης ο "Mr. Chipita" θέλησε να ρίξει τους τόνους για να μην δημιουργηθούν μεγάλες προσδοκίες στους φίλους της ομάδας, λέγοντας χαρακτηριστικά: 

«Έχει δοθεί υπερβολική σημασία στη σημερινή συνάντηση. Σήμερα κάναμε μία ανταλλαγή απόψεων με φίλους και παλαιμάχους του Παναθηναϊκού. Κουβεντιάσαμε κι ως εκεί… Δεν έπρεπε να δημιουργηθεί αυτός ο θόρυβος και να είναι εδώ τόσοι δημοσιογράφοι για το θέμα… Δεν πρέπει να δημιουργούνται μεγάλες προσδοκίες στον κόσμο και ότι υπάρχει κάποια μαγική λύση για το αύριο του Παναθηναϊκού. Κάναμε μια κουβέντα για να συζητήσουμε τα προβλήματα της ομάδας…».

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι σε περίπου δέκα μέρες θα υπάρξει νέα συνάντηση ανάμεσα στις δύο πλευρές, ενώ πρέπει να αναφερθεί ότι ο Αντώνης Αντωνιάδης αποκάλυψε ότι ο κ. Θεοδωρόπουλος έχει βρει τέσσερις συμπαίκτες, ένας εκ των οποίων είναι ο Ανδρέας Γαβριηλίδης (Κύπριος επιχειρηματίας).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments