Αθλητισμός
pagenews.gr / Αθλητισμός / Γιαννάκης: »Ήρθα στον Άρη για να… τσαλακωθώ»
Γιαννάκης: »Ήρθα στον Άρη για να… τσαλακωθώ» | Pagenews.gr
Pagenews Team 19 Δεκεμβρίου 2017, 14:35 19 Δεκεμβρίου 2017, 14:35

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου πριν από την αναμέτρηση με τη Νίμπουργκ ο Παναγιώτης Γιαννάκης:

Για την ήττα στην Κύμη: »Μας έλειψε η φρεσκάδα. Παίζει ρόλο αυτό, ξαναλέω δεν έχουμε πολλούς παίκτες. Αισθανθήκαμε νευρικότητα σε άμυνα και επίθεση όταν φάγαμε 2-3 σουτ. Αυτό μας στοίχισε. Δύο παιχνίδια την εβδομάδα, με μικρό ρόστερ και ελλείψεις δεν είναι το καλύτερο δυνατό για εμάς».


Για την στήριξη:  »Έξω από την ομάδα ο κόσμος θέλει να νιώθει υπερήφανος. Θέλουμε να φτιάξουμε την ομάδα, αλλά πρέπει να συμπαρασταθούμε στην ομάδα και να μην την αποσυντονίζουμε. Είμαστε σε δύο θεσμούς προσπαθούμε να ανασυνταχθούμε, ψάχνουμε τρόπους να φέρουμε παίκτες και συγχρόνως όσους παίκτες έχουμε να μάθουν να παίζουν υπό αυτές τις συνθήκες. Χρειάζεται συμπαράσταση η ομάδα»


Για το αν έρθει ενίσχυση: «Χρειαζόμαστε ενίσχυση το ξέρουμε αυτό εδώ και δύο μήνες. Δεν υπήρχε η δυνατότητα να κάνουμε τις κινήσεις από την ομάδα. Θα δούμε προσπαθούμε να παρακινήσουμε και τον κόσμο και όσους αγαπούν την ομάδα να έρθουν πιο κοντά. Δεν βλέπω κοντά στην ομάδα ανθρώπους που παλιότερα ήταν κοντά». 


Για τις επαφές που υπάρχουν με τους Τούρκους: «Δεν μπορεί ο καθένας να είναι στο μυαλό του καθενός. Εμείς πρέπει να προσπαθούμε να κάνουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τη δουλειά μας. Τα ταξίδια τα πολλά, οι πιο έτοιμοι αντίπαλοι και η έλλειψη φρεσκάδας μας δυσκολεύουν». 

Για τις αντοχές του ίδιου: »Εγώ ήρθα στον Άρη φέτος για να "τσαλακωθώ". Όλοι με ρωτούσαν όταν το είπα αυτό το καλοκαίρι τι ακριβώς σημαίνει; Αυτό που γίνεται στην ομάδα εννοούσα. Εγώ δεν σταματάω να προσπαθώ. Στόχος μου είναι να δημιουργήσω τέτοια κατάσταση: Να παλεύουμε όλοι. Η ομάδα δεν είναι μόνο για φέτος. Είναι για πάντα. Ο Άρης είναι φτιαγμένος να συγκαταλέγεται στις ομάδες που προσπαθούν να φτάσουν στην κορυφή».

Ετικέτες: 


2017