Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η προτεραιότητα στις μεταγραφές

Παναθηναϊκός: Αυτή είναι η προτεραιότητα στις μεταγραφές
Οι ''πράσινοι'' αναμένεται να κινηθούν για δύο περιπτώσεις στο μεταγραφικό παζάρι. Σε ποιες θέσεις θα ψάξουν για ενίσχυση και τι θέτουν σε προτεραιότητα.

O Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να κάνει κινήσεις ενίσχυσης του ρόστερ, στο μέτρο του δυνατού, ούτως ώστε να βελτιώσει τη βαθμολογική του θέση εν όψει του δευτέρου γύρου και να καλύψει τις οποίες απώλειες υπάρχουν ή αναμένεται να υπάρξουν.

Στην άμυνα, ο «εκλεκτός» του Ουζουνίδη είναι ο 30χρονος Βαγγέλης Οικονόμου, ο οποίος ολοκληρώνει την παρουσία του στον Πανιώνιο και όπως φαίνεται είναι κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στο «τριφύλλι».

Ο ποδοσφαιριστής είχε ως πρώτη επιλογή τη συνέχιση της καριέρας του στο εξωτερικό, όμως δύσκολα θα βρεθεί κάποια προοπτική που να τον καλύπτει εκτός Ελλάδος, γεγονός που τον φέρνει κοντά στον Παναθηναϊκό.

Μπορεί η προοπτική απόκτησης του Οικονόμου να βρίσκεται πιο κοντά σε περάτωση,  ωστόσο στο ”τριφύλλι” έχουν θέσει ως προτεραιότητα την κίνηση για τη μεταγραφή ενός επιθετικού, θέτοντας στη δεύτερη θέση την απόκτηση σέντερ μπακ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments