Διεθνή

Γιατί ο Ντόναλντ Τραμπ πίνει νερό και με τα δύο χέρια; Οι φήμες οργιάζουν (vid)

Γιατί ο Ντόναλντ Τραμπ πίνει νερό και με τα δύο χέρια; Οι φήμες οργιάζουν (vid)
Μήπως ο Ντόναλντ Τραμπ πάσχει από άνοια; Δείτε το βίντεο...

Λίγες μέρες αφότου μπέρδεψε τα λόγια του κατά τη διάρκεια ομιλίας του για την Ιερουσαλήμ, μια ενέργεια του Ντόναλντ Τραμπ κάνει τις φήμες για άνοια να οργιάζουν.

Το γεγονός ότι ο Ντόναλντ Τραμπ έπιασε το ποτήρι για να πιει νερό με τα δυο του χέρια όπως ένα μικρό παιδί πυροδότησε εκ νέου τις φήμες για άνοια. Τα πληκτρολόγια χρηστών στο ίντερνετ πήραν φωτιά. Εξέφραζαν την ανησυχία τους πως θα μπορούσε να αποτελεί απόδειξη σοβαρής εκφυλιστικής διαταραχής όπως άνοια.

Η Sandra F Woodward έγραψε πως ο Αμερικανός πρόεδρος κρατά το ποτήρι όπως ο 3χρονος εγγονός της. «Νομίζω ότι ο Τραμπ έχει άνοια και συμπεριφέρεται σαν παιδί». «Ο τρόπος που κρατά το ποτήρι δείχνει ότι έχει άνοια. Οι ικανότητες της κίνησής του χειροτερεύουν» προσέθεσε ο Joseph Fedorko.

Πως ξεκίνησαν οι φήμες

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ντόναλντ Τραμπ απαθανατίζεται να πίνει παράξενα. Τον Νοέμβριο είχε πάρει ένα μπουκάλι νερό με τα δυο του χέρια στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου στον Λευκό Οίκο. 

Όταν μπέρδεψε τα λόγια του κατά τη διάρκεια ομιλίας του για την Ιερουσαλήμ, εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου επέμεινε πως η αιτία ήταν το γεγονός πως είχε στεγνώσει το στόμα του και τίποτα περισσότερο. 

Ο γιατρός Dr Ford που εξειδικεύεται σε θέματα εγκεφάλου εκτιμά ότι το τελευταίο περιστατικό αλλά και άλλες στιγμές αποκαλύπτουν ότι έχει όλα τα συμπτώματα πρώιμης άνοιας.

Σε μια προσπάθεια να βάλουν τέλος στις φήμες, η γραμματέας Τύπου Sarah Huckabee Sanders ανακοίνωσε ότι ο Ντόναλντ Τραμπ θα υποβληθεί σε εξετάσεις στις αρχές του νέου έτους. Τα αποτελέσματα μάλιστα των εξετάσεών του θα γνωστοποιηθούν στο κοινό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments