Αθλητισμός
pagenews.gr / Αθλητισμός / Καταγγελία Χάσι στην FIFA για τον Ολυμπιακό
Καταγγελία Χάσι στην FIFA για τον Ολυμπιακό | Pagenews.gr
Pagenews Team 22 Δεκεμβρίου 2017, 16:12 22 Δεκεμβρίου 2017, 16:12

Συμβαίνει και στις πιο εύπορες οικογένειες. Ο 46χρονος τεχνικός μπορεί να έμεινε για μικρό διάστημα στον Ολυμπιακό, ωστόσο το πέρασμα του αποδείχθηκε επεισοδιακό και συνεχίζει να είναι τέτοιο.

Ο Αλβανός τεχνικός διεκδικεί χρωστούμενα από την ΠΑΕ Ολυμπιακός και παρά τις επανειλημμένες οχλήσεις του δεν κατάφερε να βρει μια συμβιβαστική λύση.

Προσέφυγε λοιπόν στη FIFA προκειμένου να διεκδικήσει τα χρήματα που ζητά και τα οποία η ΠΑΕ Ολυμπιακός αρνείται να του καταβάλει.

Μια εξέλιξη που παραπέμπει περισσότερο σε χρεοκοπημένο σύλλογο παρά σε έναν αν μη τι άλλο πλήρως τακτοποιημένο οικονομικά, με έσοδα που αγγίζουν τα 100 εκατ ευρώ ετησίως.

Ωστόσο γίνεται φανερό και από την προσφυγή Χάσι – που όπως συνηθίζεται έμεινε βαθιά στα συρτάρια της ενημέρωσης – ότι το διαζύγιο κάθε άλλο παρά βελούδινο ήταν…

Η υπόθεση τελικά θα οδηγηθεί ενώπιον των πειθαρχικών οργάνων της FIFA που θα αποφανθούν για την προσφυγή του Χάσι. Σε περίπτωση δικαίωσης του και μη συμμόρφωσης του Ολυμπιακού (κάτι που θα πρέπει να αποκλειστεί) ελλοχεύουν όλοι οι γνωστοί κίνδυνοι που εσχάτως δημοσιεύονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα για τον Παναθηναϊκό.

Ετικέτες: 


2017