Τεχνολογία

Apple: Η παραδοχή για πιο αργά iphone την οδηγεί στα δικαστήρια

Apple: Η παραδοχή για πιο αργά iphone την οδηγεί στα δικαστήρια
Stefan Bogdanovich και Dakota Speas που διαμένουν στο Los Angeles ''σέρνουν'' την Apple στα δικαστήρια μετά την χθεσινή παραδοχή της.

Η Apple ανακοίνωσε χθες ότι κατέχει αλγόριθμους που βοηθούν τα iPhone να διατηρούν καλύτερες επιδόσεις αν περιέχουν παλαιότερες μπαταρίες που δεν μπορούν να ανταποκριθούν στην ενέργεια που απαιτείται. Στόχος όπως έκανε η ίδια η εταιρία γνωστό είναι να εμποδίσει το ξαφνικό κλείσιμο των παλαιότερων iPhones για να μπορούν οι συσκευές να έχουν τις καλύτερες δυνατές επιδόσεις στο μέλλον.

Ο Αμερικανικός κολοσσός με αυτόν τον τρόπο, αναγνωρίζει ότι μειώνει τις απαιτήσεις ισχύος σε ορισμένα τηλέφωνα, γεγονός που μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την επιβράδυνση του επεξεργαστή, όταν μια μπαταρία έχει πρόβλημα να δώσει το μέγιστο ρεύμα που απαιτεί ο επεξεργαστής.

 Αποσαφηνίζοντας, παραδέχθηκε ότι επιβραδύνει εσκεμμένα  τις αποδόσεις μερικών μοντέλων iPhone, καθώς έρχονται… νέα. 

Αμέσως μετά από την παραδοχή, δύο κάτοχοι iPhone 7 έσπευσαν να καταθέσουν μηνύσεις κατά της Apple. Stefan Bogdanovich και Dakota Speas φέρνουν την υπόθεση στο δικαστήριο της Καλιφόρνια, γιατί, όπως υποστηρίζουν, ποτέ δεν ζητήθηκε από την εταιρεία η συγκατάθεσή τους για «επιβράδυνση των iPhone που έχουν στην κατοχή τους» καθώς και ότι υπέστησαν «παρεμβολές στη χρήση των iPhone τους λόγω ηθελημένων επιβραδύνσεων».

Διαβάστε επίσης: Παραδοχή από την Apple: Τα παλιά iPhone είναι πιο… αργά

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments