Γεύση

Ζεστή σοκολάτα με marshmallows, ένα δώρο της τελευταίας στιγμής

Ζεστή σοκολάτα με marshmallows, ένα δώρο της τελευταίας στιγμής
Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε ένα φλιτζάνι ζεστής σοκολάτας με Marshmallows; Κανείς.

Τα marshmallows όπως τα ξέρουμε σήμερα είναι μια αμερικανική λιχουδιά από νερό, ζάχαρη και φρουκτόζη που ανακαλύφθηκε το 1948 από τον Alex Doumak. Τα marshmallows δίνουν άλλη αίσθηση σε ένα φλιτζάνι ζεστή σοκολάτα, οπότε μην διστάσετε να τα προσθέσετε. Ένα φρέσκο marshmallow μπορεί να πείσει ακόμα και τους ορκισμένους εχθρούς τους, γιατί όταν είναι ολόφρεσκα, είναι σαν να έχεις βάλει στο στόμα σου ένα κομματάκι από σύννεφο!

Γράφει η Έπη Τρίμη

Υλικά για ένα βάζο (500ml):

– 6 κ. σ. ζάχαρη άχνη– 3 κ. σ. κακάο σκόνη– 6 κ. σ. γάλα σε σκόνη– 3 κ. σ. τσιπς σοκολάτας ή κομματάκια σοκολάτας– Μικρά ή κανονικά marshmallows (τόσα όσα χρειάζονται για να γεμίσει το βάζο)

Εκτέλεση:1. Βάζεις τα υλικά στο βάζο με την σειρά που είναι γραμμένα.2. Πριν το χρησιμοποιήσεις, αφαίρεσε τα marshmallows από το βάζο και κούνησέ το καλά.3. Βάλε 3-4 κ. σ. από το μείγμα σε ένα φλιτζάνι και ρίξε ζεστό γάλα. Ανακάτεψε και σέρβιρε, γαρνίροντας με τα marshmallows.

Πώς θα την απολαύσεις τη ζεστή σοκολάτα με marshmallows αν σου προσφέρουν τα υλικά ως δώρο;

Εκτέλεση:•    Ζεσταίνουμε το γάλα με την κρέμα γάλακτος και το ξυλάκι της κανέλας (εάν θέλουμε) μέχρι να κάψει και όχι να κοχλάσει.•    Σε μια κανάτα κόβουμε τις σοκολάτες σε μικρά κομμάτια.•    Μόλις κάψει το γάλα, χύνουμε το μίγμα στην κανάτα και ανακατεύουμε. •    Μετά προσθέτουμε τα marshmallows και απολαμβάνουμε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments