Αθλητισμός

Ανατροπή με Μιραλάς στον Ολυμπιακό!

Ανατροπή με Μιραλάς στον Ολυμπιακό!
Τρομερά νέα!

Ο Κέβιν Μιραλάς θέλει να αποχωρήσει από την Έβερτον και ο αγγλικός σύλλογος σκέφτεται στο ίδιο μήκος κύματος, ωστόσο αναζητά σύλλογο που θα μπορέσει να καλύψει τις απαιτήσεις της, για να δώσει το «ΟΚ» και να τον πουλήσει.

Τις τελευταίες ημέρες είχαν ενταθεί οι επαφές μεταξύ της Γαλατασαράι και της Έβερτον για τον Βέλγο ποδοσφαιριστή, όμως οι Τούρκοι έκαναν πίσω, πιθανότατα επειδή δεν μπόρεσαν να καλύψουν τις απαιτήσεις των ”ζαχαρωτών”.

Ο Ολυμπιακός έχει προσεγγίσει την Έβερτον και μάλιστα ο ελληνικός σύλλογος φέρεται να ήταν διατεθειμένος για την υπέρβαση, ωστόσο το γεγονός της απόρριψης της πρότασης της Γαλατά, η οποία προέρχεται από πρωτάθλημα μεγαλύτερης οικονομικής επιφάνειας σε σχέση με τη Super League, καθιστά δύσκολο το όποιο εγχείρημα για την απόκτησή του.

Πάντως, το ”πάγωμα” των διαπραγματεύσεων της Έβερτον με τη Γαλατά χαροποίησε τον Μιραλάς, που δεν έβλεπε και με τόσο καλό μάτι την προοπτική μετακόμισής του στην Τουρκία. Από την άλλη μεριά, όσο δεν υπάρχουν εξελίξεις, ο Ολυμπιακός συνεχίζει να ελπίζει…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments