Αθλητισμός

ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός 5-0: Πέντε… βροντερές ευχές για το 2018!

ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός 5-0: Πέντε… βροντερές ευχές για το 2018!

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
ΠΑΟΚ - Λεβαδειακός 5-0: Εμφατικό ''ποδαρικό'' έκανε στο 2018 η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου που ''σκόρπισε'' τον Λεβαδειακό στην Τούμπα. Δύο γκολ οι Πρίγιοβιτς και Κάμπος, άνοιξε το σκορ ο Μάτος.

ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός 5-0: Εμφατικό ”ποδαρικό” έκανε στο 2018 η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου που ”σκόρπισε” τον Λεβαδειακό στην Τούμπα. Δύο γκολ οι Πρίγιοβιτς και Κάμπος, άνοιξε το σκορ ο Μάτος.

Η όρεξη… περίσσευε στην Τούμπα για τους γηπεδούχους, οι οποίοι ”χτύπησαν” για πρώτη φορά στο 17ο λεπτό, με τον Μάτος να προωθείται και να εκμεταλλεύεται στο έπακρο τη σέντρα του Πέλκα, ανοίγοντας το σκορ (1-0). Στη συνέχεια, παρά τη φανερή υπεροχή του, ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να σημειώσει κι άλλα τέρματα, με το 1-0 να παραμένει ως την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο ημίχρονο ακολούθησε η… ασπρόμαυρη ”καταιγίδα”, με τους γηπεδούχους να μετατρέπουν σε 15 αγωνιστικά λεπτά το 1-0 σε 4-0. Ο Τζάλμα Κάμπος με ωραία προσπάθεια στο 48ο λεπτό έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Επασί και στο 57ο λεπτό, ο Πρίγιοβιτς στην επαναφορά, μετά το δοκάρι του Λημνιού, σημείωσε το τρίτο γκολ της ομάδας του 3-0.

Δύο λεπτά αργότερα (59′) ο Κάμπος ”κρέμασε” με όμορφο πλασέ τον Επασί για το 4-0, με τον Πρίγιοβιτς να κλείνει τον χορό των γκολ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι στο 88ο λεπτό, από παράβαση που κέρδισε ο ίδιος, μετά από την ανατροπή του από τον Αντιλέχου (5-0).