Αθλητισμός

Κλείνει νεαρό σταρ ο Μαρινάκης

Κλείνει νεαρό σταρ ο Μαρινάκης
Μεταγραφή έκπληξη.

Σε φουλ ρυθμούς κινούνται πλέον τα μεταγραφικά στον Ολυμπιακό, με τον Όσκαρ Γκαρσία να βρίσκεται σε άμεση επικοινωνία με τη διοίκηση για τις επόμενες κινήσεις της ομάδας.

nnΠριν τις νέες αφίξεις στο Λιμάνι, αναμένεται να υπάρξει… σκούπα και αρκετές αποχωρήσεις. Στη σχετική λίστα και μάλιστα αρκετά ψηλά, βρίσκεται και το όνομα του Ντιόγκο Φιγκέιρας, ο οποίος μετράει ώρες στον Πειραιά, ειδικά μετά την απόκτηση του Ιγκόρ Σίλβα από τον Αστέρα Τρίπολης.nnΟ Πορτογάλος άσος αναμένεται πολύ σύντομα να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, ωστόσο ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει αν θα τον βλέπουμε, πλέον, στην Τουρκία ή στην Πορτογαλία.nnΑπό εκεί και πέρα, όσον αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση, η περίπτωση του Τζόναθαν Μπάμπα απασχολεί πολύ ζεστά τους Πειραιώτες, όπως σας εημερώσαμε και σε άλλο ρεπορτάζ, ωστόσο δεν υπάρχει καμία περίπτωση να τα… σκάσουν (ακούστηκε ότι οι Γάλλοι θέλουν 5 εκατ. ευρώ) για έναν 21χρονο, το συμβόλαιο του οποίου με τη Σεντ Ετιέν ολοκληρώνεται σε έξι μήνες.

Ο νεαρός εξτρέμ αρέσει πολύ στον Όσκαρ Γκαρσία και δεν αποκλείεται αν βρουν τα δύσκολα στις συζητήσεις, να τον συμφωνήσουν από τώρα για το καλοκαίρι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments