Πολιτική
pagenews.gr / Πολιτική / Πρόεδρος ΓΣΕΕ: Κάποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, τρομάρα τους, ήταν και συνδικαλιστές
Πρόεδρος ΓΣΕΕ: Κάποιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, τρομάρα τους, ήταν και συνδικαλιστές | Pagenews.gr
Pagenews Team 10 Ιανουαρίου 2018, 10:47 10 Ιανουαρίου 2018, 10:47

Στον συμβολισμό η αλλαγή στο καθεστώς λήψης αποφάσεων για την απεργία να έχει γίνει από μία κυβέρνηση της ριζοσπαστικής αριστεράς (ΣΥΡΙΖΑ), αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, Γιάννης Παναγόπουλος.

«Είναι εμβληματική η αλλαγή αυτή που έχει επιχειρηθεί και παλαιότερα. Τώρα έχει ένα ιδιαίτερο συμβολισμό γιατί δεν είναι ότι ήρθε με αυτό το αποσπασματικό άρθρο, έχουν προηγηθεί βαθύτατες τομές που δεν είχαν τολμήσει οι προηγούμενοι όπως η απελευθέρωση των ομαδικών απολύσεων κ.α.» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Παναγόπουλος. «Τρομάρα τους μερικοί βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ήταν και κορυφαίοι συνδικαλιστές και έχουν σήμερα κορυφαίες θέσεις» σχολίασε σε δηκτικό τόνο.

Όσο για την αντίδραση της ΓΣΕΕ, δήλωσε ότι θα υπάρξει πανελλαδική κινητοποίηση την ημέρα ψήφισης του νομοσχεδίου, αν και -όπως υποστήριξε- δεν αλλάζει η ευρύτερη πολιτική από τα συνδικάτα. 

«Προφανώς ο κόσμος έχει μετατρέψει την οργή του σε μία εσωτερική θλίψη. Το να ανατρέψεις μια ευρύτερη πολιτική δεν είναι απλό θέμα και δεν μπορούν να την κάνουν τα συνδικάτα. Το μεγαλύτερο βαρίδι κατά του συνδικαλισμού είναι η ανεργία», κατέληξε ο κ. Παναγόπουλος.

Ετικέτες: 


2018